Cuma, Kasım 22, 2013

Kavacıkspor açıklamalara cevap verdi

İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grup ekiplerinden Kavacıkspor, sahasında karşılaştığı Kurtköyspor’u 2-1 mağlup ettikten sonra sitemize açıklamalarda bulunan Kurtköyspor Kulübü’ne yazılı olarak cevap verdi.


Kavacıkspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Öztürk’un açıklamasında, ''17.11.2013 Pazar günü saat 14’da Kavacık Toprak Sahamız’da Kurtköyspor’u oldukça iyi ağırladık. Kulübümüz ile Kurtköyspor’un futbolcuları ve teknik heyeti ile hiçbir tartışma yaşanmadı. Maç çok iyi mücadele ile geçti ve gülen taraf biz olduk. Bu bir oyun, bir taraf kazanacak, diğer taraf ise kaybedecek. Biz Kavacıkspor Kulübü olarak yeni devraldığımız yönetimde taraftar grubu oluşturmadık. Maçımızı izleyenler arasında rakibe en ufak bir olumsuz sözde de bulunulmamıştır. Bundan önceki misafir ettiğimiz takımlarda bunun teminatıdır. Maçtan sonra Kurtköyspor kafilesini de tebrik ettik'' dedi.


Saldırgandan şikayetçi olduk
Ayrıca maç sonrası Saha Komiserine saldıran Kurtköysporlu futbolcuları da bizzat ben engelleyerek ceza almalarına mani oldum. Evet, taşkınlık yapan bir sarhoş adam bizi de Kurtköyspor’u da taciz etti. Bu doğrudur. Ama bu adamın hangi maksatla, kimin gazıyla geldiği belli değildir. Biz bu adamdan şikayetçi olduk. Bu şahıs Kurtköyspor kafilesi stattan ayrıldıktan sonra bizim tesislerimize de saldırdı. Kurtköyspor camiasını dost olarak karşıladık ve karşılamaya da devam edeceğiz. Ayrıca saha şartlarından şikayet eden Kurtköyspor’u da sahamızın çim olması hususunda yanımızda olmalarını temenni ederiz.


HABER: ERHAN HARPUT

4 yorum:

Murat dedi ki...

Ahmet bey;sahanin sartlari ve saha performanslarini hic bir zaman konusmadik ve konusmayacagiz.aciklamamizi birdaha okumanizi tavsiye ederiz.kavacik spor kulubunun olay cikaran bu " bir kisi" yi tanimadigini iddia etmesi hem cok sasirtici hemde cok gulunc tur. Zira bu kisi mac icinde ve sonrasinda kavacik sporun 4-5 oyuncusu ile birbirlerine isimleri ile hitap edip sakalasacak kadar samimiydi..

Ahmet ÖZTÜRK dedi ki...

haklısınız murat bey ama resmi açıklamaya bakarsanız böyle bir şey(tanımadığımızı iddia etmek) göremezsiniz...çocukluk arkadaşım olmasına rağmen maç sonrası karakola ve ilçe emniyet müdürlüğüne dilekçe vererek şikayet etmek zorunda kaldık..tanımadığını iddia eden çocuklar kavacıklı olmayıp..kavacıkspor a semt dışından gelen sporcu arkadaşlarımızdır....bu tip sorunların sadece bizim sahamızda olmadığını, tüm amatör camiasında bu tip davranışların olabildiğini maalesef biliyosunuz sanırım...bu işe birilerinin dur demesi gerekiyor ama maalesef o kişiler çok geç geldi ve ben o polislerlede karakolluk ve savcılık oldum....siz bizim misafirimizdiniz,sizin için karakola, savcılığa gitmek hiç önemli değil, misafirimiz için ne gerekiyosa yaparızda böyle ....

kavacıkspor dedi ki...

murat kardeşim taşkınlık yapan kişi eski ... ..... adamı.o semtte oturan ... ... . ... .......... bu olayları çıkarsın diye.yani çocukların onu tanıması çok doğal.maçdan sonra bizim kulübede saldırdı soyunma odasınada. kavacıkspor kulübü olarak kurtköy ve diğer takımlarımız bizim dost takımlarımızdır.saygılarımla

dörtyol dedi ki...

eskiler iyibilir bizi yenilerde tanıyacak KavacıK . kavacık dörtyol merkez kafasına göre herkez. murat kardeşim neyapalım şimdi söylede bilelim sıkıntı ne.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.