Pazartesi, Kasım 25, 2013

Akçakocaspor sonunda kazandı!

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta Akçakocaspor sahasında konuk ettiği Afyon temsilcisi İscehisarspor’u 2-1 yenerek mağlubiyet serisine son verdi.



Akçakocaspor, ligde çıktığı son 4 maçı kaybederek ağır yara almıştı. İscehisar müsabakasından da yenik ayrılması durumunda lider ile arasındaki puan farkı açılacaktı. Mücadeleye mutlak 3 puan parolası ile çıkan Akçakocaspor toplamda 4 maçtır kaybediyor, toplamda 5 maçtır kazanamıyordu. İscehisarspor deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor, toplamda 8 maçtır kazanamıyordu.


Sıcak havada. güzel zeminde oynanan müsabakaya Akçakocalı sporseverler ilgi göstermeyince tribünler boş kaldı. Akçakocaspor’da daha önceleri başkanlık yapan Refik Alevoğlu sarı-yeşilli takıma yeni forma yaptırdı, kulüp takım bu formalarla sahaya çıkarken taraftarlar eski başkan Refik Alevoğlu'na sevgi gösterilerinde bulundular. Futbolcular sık sık su molası aldılar. Emniyet teşkilatı yine kalabalık kadrosu ile statta görev aldı. Bu zamana kadar suskun olan az sayıdaki Akçakocasporlu seyircinin, İscehisar takımı ve hocası aleyhine maç boyunca tezahüratta bulunması dikkatleri çekti. Maçı hatasız yöneten hakem üçlüsüne Akçakocaspor yedek kulübesinden sık sık tepki gelince maçın dördüncü hakeminden sık sık uyarı aldılar.


İscehisar iyi oynasa da kaybetti
Maçı Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Akçakoca Garnizon Komutanı Mürsel Önel, Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Akçakoca Emniyet Müdürü Muzaffer Durmuş beraberce bu maçı izlerken siyasi partilerden kimselerin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Haftalardır galibiyet yüzü göremeyen Akçakocaspor bu galibiyetle derin bir nefes alırken,haftalardır devam eden kötü futbol bu maçta da gözüktü. Deplasmanda çok iyi futbol oynayan İscehisar takımı iyi oynamasına rağmen yenilgiden kurtulamadı


Maçın kritiği


İlk yarıda maçın hemen başında 6.dakikada deplasman takımı İscehisarspor Tolga’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Akçakocaspor 16. dakikada Erdal’ın kaydettiği golle eşitliği sağladı. Karşılıklı atakların sürdüğü karşılaşmanın 21.dakikasında Murat takımını öne geçirdi. İlk yarı bu golle sona erdi. İkinci yarıda konuk ekip mükemmel bir futbol sergilenmesine rağmen gol atma başarısını gösteremeyince, çok iyi oynadığı müsabakadan yenilgi ile ayrıldı.


STAT: Akçakoca
HAKEMLER: Hamit Basık, Mahmut Gülle ,Yunus Kala (Hatay bölgesi)
AKÇAKOCASPOR: Furkan, Kadir, Levent, Batuhan, Erdi, Murat, Tuncay, Onur (63 Tolga), Coşkun (77 Kaan), Öner (55 Oğuzhan), Savaş
İSCEHİSARSPOR: İbrahim, Serkan (30 Murat), Semih, Samuel, İsmail, Erdal, Emre, Ahmet Tektaş, Ahmet Gözütok, Emrah, Tolga (80 Cemal)
SARI KARTLAR: Öner, Tolga / Murat, Mehmet
KIRMIZI KARTLAR: Emre (44) / Semih (90)
GOLLER: Erdal (16), Murat (21) / Tolga (6)


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" columns="5" ids="94602,94603,94604,94605,94606,94607,94608,94609,94610,94611,94612"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...