Çarşamba, Kasım 27, 2013

İFA'da keyifler yerinde

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Bağcılarspor'u 2-1 yenen İFA'da moraller yerinde. Yöneticiler taraftarlara,verdikleri muhteşem destekten dolayı teşekkür etti.



Aydeniz, 2-1 kazandıkları Bağcılar maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Oynanılan futbol ve kazanılan 3 puan için tüm futbolcularımıza ve 3 puanda emeği geçen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Karşılaşmayı yöneten orta hakem ve yardımcılarının kararlarına değinen Aydeniz , İFA Spor'a karşı verilen  kararlarından dolayı orta hakemin görevini hakkaniyet ile yapmasını aynı zamanda sahada ter döken futbolcuların emeği ile oynamasından dolayı kendisini şiddetle kınadığını belirtti.


İFA Spor Yönetim Kurulu'ndan Özcan Atam ise maç sonrası yaptığı açıklamada başlıca şunları söyledi : Kazanılan galibiyeti tüm İFA Spor camiasına armağan ediyorum. Taraftarlarımız bizim değerimiz aynı zamanda dava arkadaşlarımızdır. Kendilerini maç içinde ve sonrasına oluşabilecek her türlü problemlerden uzak tutmak başlıca tüm İFA Spor camiasının görevidir. Bu sebeble ligi herhangibi bir ceza almadan fair-play çerçevesinde şampiyon olarak bitirmek ve İFA Spor'un başarısının düşmesi için yapılan oyunlara gelmememiz gerektiğini düşünüyorum."


Haber – Fotoğraf : Muhammet Ali Baydemir


[gallery link="file" columns="6" ids="95429,95430,95431,95432,95433,95434"]

2 yorum:

adem dedi ki...

Amatörün Kralı herzaman biziz DEVRİYE !

Ali dedi ki...

İfa sporun yeni başkanının yaptığı işleri takdir ediyorum. Kendinden beklenenin çok üzerinde işler yapıyor. İfa spor oyuncularına seslenmek isterim Başkan'ın yaptıklarına karşılık şampiyonluk hediyesinide vermek size kalmış.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.