Perşembe, Kasım 28, 2013

Okuldan maça yetiştik ama ...

TFF Kadınlar 2.Lig'de 27 Kasım Çarşamba günü oynanacağı duyurulan Akdeniz Nurçelik ile Karşıyaka Koleji karşılaşması ertelendi.


Karşıyaka Koleji oyuncuları Serra Çağan ve Beritan Gedik'in U19 milli takımı ile Azerbaycan'da bulunması nedeni ile TFF karşılaşmayı erteleme kararı aldı. Ancak 15 Kasım tarihinde Milli Takım kadrosu açıklanmasına karşın erteleme kararı ancak maç günü Akdeniz Nurçelik'e ulaştı. İstanbul ekibi maç saatinde sahada antreman yaparken karşılaşmanın hakemleri ve saha komiseri de ertelemeden haberdar olmadıklarından karşılaşmaya geldiler.


Akdeniz Nurçelik başkanı Nurcan Çelik hafta içi karşılaşmalarının sporcuların okul durumları, sınav haftası ve devam eden futsal müsabakaları nedeni ile sakıncalı olduğunu belirterek maçların hafta sonu oynanması için federasyona başvurduklarını, ancak bu isteklerinin dikkate alınmadığını söyledi. Çok geç duyurulan ertelemenin ardından Kıbrıs'tan maça gelen sporcularının antreman yapıp geri döndüklerini de vurgulayan Çelik, takımının bu erteleme nedeni ile mağdur olduğunun altını çizdi.


Akdeniz Nurçelik 1 AralıkPazar günü Kireçburnu ile 6.hafta karşılaşmasına çıkacak.


Erdem G


131128-1 02

1 yorum:

KELMENT dedi ki...

Komik
ama
alışkanlık haline geldi bu gibi durumlar...

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.