Cuma, Kasım 29, 2013

Futbolculardan, Başkanın Eşine doğum günü sürprizi

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF), Ampute Futbol Süper Lig'de mücadele eden İstanbul Özürlülerspor’un dünkü antrenmanında güzel bir sürpriz vardı.



Kayseri Özel İdare Beden Engelliler ile deplasmanda yapacağı maç için hazırlıklarını sürdüren İstanbul Özürlülerspor’un(İSÖS) futbolcuları, Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı'ndaki idmanı izlemeye gelen Başkanları Kenan Özüdoğru'nun eşi Öznur Özüdoğru'ya sürpriz doğum günü kutlaması yaptılar. Antrenman öncesi gerçekleşen kutlamada Öznur Özüdoğru için pasta kesildi.


 


İstanbul Özürlülerspor’un Genel Sekreteri Ali Kalkmaz, Kulüp Müdürü Nail Karabulut, Genel Kaptan Remzi Özcan ve ALO AFİŞ İstanbul Özürlüler Spor Ampute Futbol Gönüllüleri Topluluğu'ndan İSÖS Basın Danışmanı Ali Gündüz ve gruptan Sevgi İzci ile Seviye Aşır ile futbolcuların da katıldığı doğum gününde İSÖS kaptanı Deniz Kılıç'ta Özüdoğru'ya çiçek verdi.


 


Kendisi için yapılan pastayı eşi ile birlikte kesen Öznur Özüdoğru, sürpriz kutlama için çok mutlu olduğunu ve futbolculardan deplasmandan galibiyetle dönmelerini arzu ettiğini ifade etti.


 


YEREL FUTBOL SİTESİ


[gallery link="file" ids="95511,95512,95513"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.