Perşembe, Kasım 28, 2013

Siz sorun İASKF yanıtlasın!

Ali Düşmez yönetiminde Temmuz 2013'te göreve gelen ve yaklaşık 2.5 seneyi geride bırakan İASKF Yönetim Kurulu, Yerel Futbol okuyucularının sorularını yanıtlayacak.



Zaman zaman eleştirilerin hedefi olan, yerel basında hakkında birçok yazı yazılan, iddia ortaya koyulan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yerel Futbol Sitesi Sahibi ve Genel Koordinatörü Efkan Bucak'a geride kalan 2.5 yılın bilançosunu sunarken, sitemiz okuyucularının sorularını içtenlikte yanıtlayacak.


Efkan Bucak aracılığıyla yöneltilecek soruları İASKF adına Genel Sekreter Ali Tanrıyaşükür yanıtlayacak. Tanrıyaşükür, kendilerine yöneltilen her soruyu açık yüreklilikle ve tüm samimiyetleriyle yanıtlayacaklarını, amatör camianın soru ve eleştirilerini beklediklerini ifade etti.


Yerel Futbol Sitesi okurlarından, İASKF ve İstanbul amatör futbolu hakkındaki tüm eleştiri ve sorularını bize ulaştırmalarını istiyoruz. Dilerseniz bu haberin altına yorum olarak dilerseniz efkanspor@gmail.com adresine göndererek sorularınızı ulaştırabilirsiniz.

12 yorum:

Coskun dedi ki...

Merhaba, İASKF'de görev almak istiyorum. Bunun için koşullar nelerdir? Neler yapabilirim?

Taraftar dedi ki...

Soru değilde bir rica olacaktı.. Bende amatörde lisanslı olarak futbol oynayan biriyim ve hakemler ile ilgili bir kaç şey söyleyeceğim.. Hakemlerimiz bazıları abilerimiz bazıları kardeşimiz hata insana mahsus bir şey ama bilgisizlik affedilemez bir şey ve hakemlerimizin büyük bir çoğunluğu gerek oyun kuralları gerek sağlık açısından ilk yardım olarak bilgisiz... Onları suçlamak da bizim haddmize değil neticede büyük çoğunluğu ek iş olaarak yapıyor bu mesleği kimi okuyor kimi başka yerlerde yoğun olarak çalışıyor ama amatör veya profesyonel farketmez kimin yetkisinde ise hakemlerimize bir an önce gerekli olan bilgi birikim aşılanmalı maçlarda zaten ambulans vs gibi sıkıntılar varken en ufak bir sıkıntıda ilk yardımdan bi haber olan çok hakem var ki sadece hakem değil antrenörlerde buna dahil.. Hakemlerimizin oyun bilgi kural yetersizlği sebebiyle yaptığı hatalarda hem sahada ki insanları hemde kendini yeterince zor durumda bırakmaktadır.. Belki amatör futbolcu yada amatör klasman hakemi nedeniyle b tip sorunlar ortaya çıkıyor ama insan sağlığı ve insanların emekleri amatör yada profesyonel diye ayırt edilmemeli..

OFLU dedi ki...

1. Amatör ligde geçen senelerde olduğu gibi bu sene de Grup 1.leri arasında İstanbul şampiyonası düzenlenecek mi?

hasan tosun dedi ki...

iaskf binasını kaç paraya tadilat yaptınız.?
hangi kulüplerden sezon başı 600 tl katılım bedeli almadınız.?
düşmez başkan siyasete aday oldu peki şuan tarafsızmı.akp Sarıyer bel.başk.adayı.
sait yücel zamanında dondurulan iaskf hesabında biriken paralar nerde.
şuanki iaskf bütçesi nedir.
gelir gider hesabını açabilirlermi.

fuat dedi ki...

fatihte 48 tane amatör takım var birtanesi namık sevik ve diğeri ise fatih mimarsinanstadı var topu 2 tane futbol sahası48 tane amatör kümenin yükünü cekiyor amatör kulüpler akşamları takımlarımız idmanlarını 1 saat oda yarım saha paylaşarak idman yapıyorlar yazık değilmi basında okuyoruz her her stad yapılıyor yazık bizler yönetici olarak gece gündüz emek harcayarak türk futboluna nasıl futbolcu yetişir calışıyoruz fatihte amatör bir takımın idareciyim kulübümde branş olarak U 14 U 17 U 19 ve A takım var ama maalesef futbolcularımıza gereken fırsatı veremiyoruz .sayın ali düşmez sorarım 450 bin nufuslu fatih ilçesinde 2 tane stad yeterlimidir .YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM.

murat dedi ki...

sayın Düşmez dünyada tek bizim ülkemizde bulunan yaş saçmalığını kaldırmak için ne gibi girişimlerde bulundunuz yada sizde bu yaş saçmalığının savunucularındanmısınız.bu senede 1986 doğumlular kontenjan oldu seneye 11 oyuncumuz kontenjan.bu adamlar 28 yaşında futbolu neden bıraksınlar.sonuçda adı amatör olan bir ligde sizce yaş sınırı olması ne kadar doğal bunun yerine neden altyapıdan oynatma teşviği koymuyorsunuz bu parası olan kulüplerin işine gelmiyor mu?istanbulda zemini toprak olan sahalar için hiç girişimlerde bulunup somut olarak kulüplerin yanında oldunuzmu?

murat dedi ki...

sayın Düşmez dünyada tek bizim ülkemizde bulunan yaş saçmalığını kaldırmak için ne gibi girişimlerde bulundunuz yada sizde bu yaş saçmalığının savunucularındanmısınız.bu senede 1986 doğumlular kontenjan oldu seneye 11 oyuncumuz kontenjan.bu adamlar 28 yaşında futbolu neden bıraksınlar.sonuçda adı amatör olan bir ligde sizce yaş sınırı olması ne kadar doğal bunun yerine neden altyapıdan oynatma teşviği koymuyorsunuz bu parası olan kulüplerin işine gelmiyor mu?istanbulda zemini toprak olan sahalar için hiç girişimlerde bulunup somut olarak kulüplerin yanında oldunuzmu?istanbulda 14 maçlık sezon planlamaları sizce yeterli neden her semtde yeni tesisler kazandırmıyoruz dünyanın en fakir tesislerine sahibiz hep elit kesimmi spor yapacak halkın amatörün ,çocukların,gençlerin spor yapması için zengin olmasımı gerekiyor.

şenol GÜRELE-Merkezefendi spor Klb. Bşk. dedi ki...

merhaba öncelikle bu fırsatı yarattığınız için çok tşk. ederim sanal ortam ortam yerine , keşke İ.A.S.K.F. salonunda tüm kulüplere davet üzerine yapılsaydı .mademki buradan yapıldı bizimde sormak istediğimiz bir kaç sorumuz var. MERKEZEEFENDİ SPOR KLB. OLARAK 400 erkek-
50 bayan- 450 futbolcusu ile tüm branşlarda mücadele etmeye çalışan bir kulübüz,2002 yılında tahsisi bizde olan eski binamızı bilgi evi yapıcam deyip şimdiki binaya taşınmamızı isteyen zeytinburnu belediyesinin 6 yıllık yeni kulüp binamızı yıkma kararı çıkarttı ve bizde mahkeme kararı ile yürütmeyi durdurduk.bu seferde doğal gaz ve elektriği kesti,sebebini sorduğumuzda lokal olmasını istemiyoruz 20 m2 yer vericem demesi anlaşılır gibi değil,bu kadar oyuncu ile nerede toplanıcaz,lokal olmaz ise bizler nasıl ayakta kalıcağız ,SN,ali düşmeze konuyu anlattığımda konuşup sana döneceğim dedi,2 ay geçti bekliyoruz,bayan futbolu başladığımda belediye ile görüştüm destek istedim bayan grubunu kapatıp evlerine göndermemi söylediler,bu konuyu sn,ali düşmeze anlattım destek istedim o konuyuda birilerinle görüşüp bana döneceğini söyledi,3 ay geçti bekliyoruz,22 yılllık lisanslı sporcu olarak tecrübemizi ve bilgi birikimimizi ,çocuklarımızı kötülüklerden korumak için yaptığımız mücadelemaalesef destek bulamadığımızı üzülerek belirtmek istiyorum.bizler koltuk peşinde koşan birileri değiliz,ailemizin rızkını,onlardan çaldığımız zamanı buralara veren kişileriz,eğer biz büyük bir AİLE isek sorunlarımıza neden çözümü bir yana bırak,cevap alamıyoruz,sporun içine siyaset karıştırmayın diyenlere ,asil ve yedek yönetim ayırımı yok diyenlere,yönetim kurulu üyesi olarak 2 yıldır hiç bir toplantıya çağrılmadığımızı,ilçelerle 3 yılda kaç toplantı yaptığımızı, şahsi çıkarlarını kulüplerin çıkarlarından üstün tutanlara en iyi cevabı kongre günü sandıkta vereceğim.haksızlığa karşı dik durup ,kula kulluk etmeyeceğiz.doğru olanı, yapılanı destekleyip,yanlışın karşısında mücadelimiz her zaman sürecektir.
saygılarımla--şenol gürele--merkezefendi spor klb. bşk.

ahmet ildiz dedi ki...

BİZ ZAR ZOR KATILIM ÜCRETİNİ YATIRDIK YOKSA LİGE ALMIYORLARDI .
YATIRMAYAN KAYRILAN KULÜP VARSA İKİ ELİM İASKF NİN YAKASINDADIR.EMİN OLUN .ÇOK CİDDİ BİR İDDA

serdar ban dedi ki...

Ali Düşmez başkanımız ; bulunduğu konumu amatör spor kulüplerine hizmete değil,
üzerine basıp basamak olarak kullanıp siyaseten biryerlere varöa hedefinde gördük.Muhtemelen Sarıyer bel.başk .adaylığı kabul olmayınca hangi yüzle iaskf başkan adaylığını açıklayacak merak ediyorum.Acilen istifa edmeli.
Amatörler basamak yeri değildir.

Oyuncu dedi ki...

İASKF soruyorum parayı basan yine kulüp açabilecekmi?????????????

ibrahim tanyeli dedi ki...

Amatorevi 2 trilyona tadilat ettirildi.
Selanikteki Atatürk evi geçen sene 1.1 trilyona restore edildi.
Amatorevi ni yeniden yapılsa 850 milyara yapılırdı.
2 trilyona tadilat eddirilirken ... ....

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...