Çarşamba, Kasım 27, 2013

Sapancaspor üçlük attı

Süper Amatör Ligi A Grubu'nda Sapancaspor, Erenler Suni Çim’de karşılaştığı TEK Spor’u 3-0 mağlup etti.



Maça hızlı başlayan Sapancaspor oldu. Henüz 2. Dakikada Osman’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Çağlar’ın şutunu TEK kalecisi Emrah çıkarttı. Rakip kaleye büyük bir baskı kuran Yeşil-Beyazlılar, Savaş, Mesut ve Çağlar’la önemli pozisyonlar yakaladı ve 22 .Dakikada Savaş harika bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi 1-0. İlk yarı Sapancaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile bitti.


İkinci yarı rakibin oyundan düşmesiyle daha rahat oynayan Sapanca Gençlikspor, 64. dakikada Hakan’ın kale çizgisi üzerinden verdiği şık pas da, kaleciyle karşı karşıya kalan Mesut’un şutu filelerle buluştu: 2-0.


Dakikalar 82’yi gösterdiğinde ise maçın skorunu belirleyen gol Talha’dan geldi. Ceza sahası içerisine yapılan ortayı kafa vuruşuyla kaleye gönderen Talha ile skor 3-0 oldu. Maçın son dakikalarında ise TEK Spor’un yakaladığı önemli pozisyonlarda gole izin vermeyerek kalesinde devleşen Fatih Yılmazer, maçın yıldızı oldu.


Maç sonu konuşan Sapancaspor Teknik Direktörü Yasin Çelik, “İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Tekspor bizim için önemli bir rakipti ve böyle maçları kazanmak zorundayız. Ligde ilk yarının bitmesine iki maç kaldı, bu kalan iki maçıda kazanıp istediğimiz yerde ligi bitirmek istiyoruz. Özellikle 2-0’dan sonra kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Biz ne kadar erken skora gidebilirsek o kadar daha iyi futbol oynuyoruz. Sahada verdikleri mücadele için bütün futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.


Galibiyetin mimarlarından Sapancaspor’un tecrübeli kalecisi Fatih Yılmazer ise yaptığı açıklamada, “Hafta başından bu yana takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Yasin hocamız, kaleci antrenörümüz ve teknik ekibimiz çok iyi motive ediyorlar bizi. Bu motivasyon sonunda ise sahada iyi futbol oynayarak kazanıyoruz. Benim bireysel olarak yaptığım fazla bir şey yok aslında. Bu tamamen bir ekip çalışmasının başarısıdır ve önümüzdeki maçlarıda kazanıp ilk yarı ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.


STAT: Erenler Suni Çim
HAKEMLER: Ahmet Öztürk, Nurten Kaymak, Burak Görgün
SAKARYA TEKSPOR: Emrah, Elyasa, Görkem, Berat, Muhammed, Mert, Tugay, Ensar, Ramazan ( dk. 29 Hakan), Yunus (dk.72 Metehan), Ozan
TEKNİK DİREKTÖR: Kazım Korur
SAPANCASPOR: Fatih, Uğur, Yaşar, Yavuz, Talha, Ozan, Hakan, Çağlar, Mesut (dk.72 Sina), Osman (dk.45 Gökhan), Savaş (dk.78 Ufuk)
TEKNİK DİREKTÖR: Yasin Çelik


HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU


[gallery link="file" ids="95369,95370,95371"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.