Pazartesi, Kasım 25, 2013

Ataşehir'den rahat galibiyet

TFF Kadınlar 1.Lig'de, Ataşehir Belediye İstanbul derbisinde Marmara Üniversitesi'ni 5-1 mağlup etti.


Karşılaşmaya Ataşehir kalede Ezgi yerine Bilgesu ile başladı. Kırmızı beyazlılar geçen haftaki İdmanocağı karşılaşmasına benzer bir şekilde, Danesha'yı en önde bırakan ve arkasından Yağmur, Tata, Hanife ile destekleyen bir diziliş ile başladılar. Marmara'da ise Esra Özkan savunmanın ortasında maça başladı. Maç içinde Esra'nın Özlem Şahintürk ile yer değiştirerek ileri çıktığı dönemler dışında Marmara rakip kalede etkin olmakta çok zorlandı. Ataşehir Belediye ise Marmara savunmasının ardına Tata ve Yağmur ile attığı derin toplar ile zorlanmadan bir galibiyet aldı.


Henüz 6.dakikada Yağmur savunmanın arkasında topla buluşarak Ataşehir'i 1-0 öne geçirdi. 15.dakikada Hanife, adeta birönceki pozisyonun kopyasını çıkarttı. Kırmızı beyazlılar iki farkı yakaladı. 24.dakikada Yağmur üst direğe takıldı. Tata 41.dakikada Danesha'yı savunmanın arkasında buldu. Amerikalı oyuncu kaleci Müge'yi geçerek üçüncü golü kaydetti. Danesha 45.dakikada bu kez Yağmur'un pası ile girdi. Müge karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu çevirmeyi başardı, ancak dönen topyine Danesha'ya çarparak ağlara gitti. İlk yarı Ataşehir'in 4-0 üstünlüğü ile kapandı.


İkinci yarının başında Ataşehir Merve'yi forvete aldı. Danesha orta sahaya, Seval de çıkan Reyhan'ın yerine savunmaya geçti. Ecem 55.dakikada kendi gayreti ile Ataşehir savunmasından kağtığı topu güzel bir vuruşla gole çevirdi ve Marmara'nın golünü kaydetti. 64.dakikada Danesha üçüncü golünü atarak maçta hat-trick yaptı. Geri kalan sürede Ataşehir özellikle Hilal ve Merve ile uygun pozisyonlar yakaladı. Ancak başka gol olmayınca mücadele 5-1 Ataşehir'in galibiyeti ile sonuçlandı.


Kayıpsız Ataşehir Belediye haftaya Trabzon'dan moralli dönen Derince'ye konuk olacak. Henüz puan kazanamayan Marmara Üniversitesi ise evinde Karadeniz Ereğli'yi ağırlayacak.


STAD : Akademi Dış Saha
HAKEMLER : Vedat Çamak, Serkan Çukur, Onur Çakır
MARMARA ÜNİVERSİTESİ : Müge, Esra Çiftçi, Esra Özkan, Ecem, Seyhan, Tuğba, Özlem Şahintürk, Nazlıcan, Bürke, Burcu (81' Buse), Ümmügül (54' Özlem Çoban)
TEKNİK SORUMLU : Atakan Çağlayan
ATAŞEHİR BELEDİYE : Bilgesu, Sevinç, Çiğdem, Reyhan (48' Merve), Damla, Seval (69' Mevlüde), Hanife (54' Hilal), Yağmur, Danesha, Tata, Lütfiye
TEKNİK SORUMLU : Bahtiyar Topal


Erdem G


[gallery link="file" ids="94500,94501,94502,94503,94504,94505,94506,94507"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.