Cuma, Kasım 22, 2013

Arnavutköy Belediyespor, M. Çelik'in konuğuydu

TFF Bölgesel Amatör Lig 9.Grup lideri Arnavutköy Belediyespor, dün akşam TEK Rumeli TV'de yayınlanan, Mehmet Çelik'in hazırlayıp, sunduğu "Sporun Penceresi" adlı programa katıldı.



Arnavutköy Belediyespor Başkanı Avukat Ercan Ünver, Teknik Direktör Adnan Keskin ile takım kaptanı Mustafa Kaplan'ın yer aldığı programın bir başka konuğu ise İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup temsilcisi Başakşehirspor oldu. 


Arnavutköy Belediyespor'un kurulduğu yıldan bugüne elde ettiği başarılarının konuşulduğu ve Kulübün resmi yayın organı olan ve her ay düzenli olarak çıkan Lig Ateşi Dergisinin de tanıtıldığı programda, Başkan Avukat Ercan Ünver, Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı'nın, Kulüplerine verdiği desteği anlattı ve kendileri hakkında övgü dolu sözler sarf ettikten sonra büyük hizmetlerinden ötürü Başkan Baltıca'ya teşekkür etti. Ünver ayrıca, Arnavutköy Hasan Doğan Stadının tribün potansiyelinin yetmediğini de sözlerine ekledi. Hadımköy Seyfettin Selim Tesislerinde, çoğu Profesyonel Kulüplerde olmayan bir ortamda maçlara hazırlandıklarını ifade eden Arnavutköy Belediyespor Başkanı Avukat Ercan Ünver, bu güzel tesisin yapımında emeği geçenlere de teşekkür etmeyi unutmadı.


Programın bir diğer konuğu olan Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Ali Recep Kızıltepe ise, ilçelerinde yapılan ve kısa zaman sonra hizmete açılacak olan 20 bin kişilik seyirci potansiyeline sahip yeni Stadın, ilçelerinde spor anlamında büyük bir eksiği gidereceğini ifade etti. Programa Teknik Direktör Adnan Karayaka ve futbolcuları ile katılan Başakşehir Spor Kulübü'nün hedefinin sporcu yetiştirmek olduğunu da ifade eden Kızıltepe, "önceliğimiz yeni sporcuları Türk futboluna kazandırmaktır. Planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR
FOTOĞRAFLAR: MURAT DEMİRCİ


 


[gallery link="file" columns="4" ids="94004,94005,94006,94007,94008,94009,94010,94011"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.