Çarşamba, Kasım 27, 2013

Bağcılar Eğitimspor tekrar kararına tepkili

İstanbul U17 Ligi 14. Grup ekiplerinden Bağcılar Eğitimspor, CFS Bağcılar ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçın kural hatası nedeniyle tekrar edilmesine tepkili.



Bağcılar Eğitimspor ve CFS Bağcılarspor arasında 29 Eylül'de İFA Stadı'nda oynanan maçı Eğitimspor 1-0 kazanmıştı. Kurallar gereği beş oyuncu değişikliğinin yapılabildiği karşılaşmada CFS, dördüncü oyuncu değişikliğini yapmak isterken buna görevliler engel olurken, Mavi-Beyazlılar maçtan sonra, mağdur oldukları gerekçesiyle TFF'ye itiraz etti. TFF İstanbul İl Başkanlığı da, ek raporlar istedikten sonra yaklaşık 3 ay sonra maçta kural hatası olduğu ve CFS'nin mağdur olduğu gerekçesiyle tekrara hükmetti. Müsabaka 4 Aralık'ta İFA Stadı'nda oynanacak.


"Gerekirse sahaya çıkmayız"
Bağcılar Eğitimspor Kulüp Başkanı Süleyman Saltık, TFF'nin kararını kabul edilemez bulduklarını ve itiraz edeceklerini belirterek, "Şampiyonluk mücadelesi veren ekibimiz Tunaspor'la oynayacağı final niteliğindeki maça hazırlanırken böyle şok bir kararla karşı karşıya kaldı. TFF neye dayanarak böyle bir karar verdi anlamak gerçekten çok güç. Madem bir kanun nizam var bu tekrar kararı niye daha erken açıklanmadı? Hem resmi bir TFF maçında görevli saha komiseri ve hakemler nasıl olur da kuralları bilmez de böyle bir şeye imza atılır? Karara itiraz edeceğiz. Eğer bizim itirazımız sonuca bağlanmadan tekrar maçı oynatılırsa takımımı sahaya çıkarmayacağım" dedi.


Saltık kendileriyle birlikte bu hafta oynayacakları lider Tunaspor'un da mağdur olma durumuyla karşı karşıya kaldığını belirterek şöyle devam etti: "En çok da kendi takımımdaki çocuklar için üzülüyorum. Onları düşürdüğümüz bu duruma üzülüyorum. Bu çocuklara nasıl hak adalet anlatacağız? Psikolojileri nasıl olacak?" ifadelerini kullandı.


Grupta Tunaspor 28 puanla lider, tekrar nedeniyle birer maçları eksik olan Eğitimspor ve CFS'nin 22'şer puanı bulunuyor.


HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Futbol dedi ki...

bence burda cfs bağcıların bi suçu yok hakemın sorunudur bu diğer takımında hakkı yenmiştir burda bunu unutmayın

İstanbul 2. Amatör Lig 8 Mayıs Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor....