Cuma, Kasım 22, 2013

Stat yenileme çalışmaları sürüyor

TFF İstanbul İl Başkanlığı, İstanbul'da stat yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtirken katkıları dolayısıyla Mehmet Baykan ve Ali Düşmez'e teşekkür etti.



TFF İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


"İlimizde oynanan müsabakalara ev sahipliği yapan ve özellikle amatör takımlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan statlarımızdan Namık Sevik Stadı, Vefa Stadı ve Selimiye Stadı’nın özellikle zemininin kullanılamayacak duruma gelmesi sonucunda İl Başkanlığımızın girişimleri neticesinde bu statlarda yenileme çalışmaları yapılarak amatörlerimizin hizmetine sunulması dolayısıyla desteklerini esirgemeyen Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan ve TASKK Genel Başkanımız Sayın Ali Düşmez’e teşekkür ederiz.

Güngören'de çalışmalar başladı
Sayın Baykan ve Sayın Düşmez’in katkılarıyla ihalesi yapılan ve kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacak olan Güngören Stadı şu an müsabakalara kapatılmış olup bölge takımlarımız çalışmalar bitinceye kadar müsabakalarını başka statlarda oynayacaklardır. İl Başkanlığımız bölge takımlarımızın mağdurolmaması adına azami gayret göstermekte ve en azından takımlarımızın yakınstatlarda oynamaları ve masraf etmemeleri adına çalışmalar yapmaktadır.

Yine İl Başkanlığımızın girişimleri neticesinde önümüzdeki sezonda da 3-4 stadımızla ilgili yenileme çalışmalarına başlanacak olup bu çalışmalar Spor Genel Müdürlüğümüz ve Konfederasyonumuz planlamaları dahilinde yer almaktadır."


Kaynak: TFF İstanbul İl Başkanlığı

3 yorum:

oguzhan dedi ki...

Yapilms olanlari degil toprak sahaları bir yapinda ondan sonra eski suni cimler yenilenir

OFLU dedi ki...

Benim gördüğüm Karadeniz Tekin Küçük Ali Stadı zemini yenilenmeli Bakırköy belediye stadı Esenler belediye stadı ahçelievlerdeki toprak saha da suni çim olsa güzel olur son halini bilmiyorum ama oranın ..

ayazagali dedi ki...

Hani ayazaga stadinin zemini yenilecekti.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...