Salı, Kasım 26, 2013

Telsizspor'un Boğaz keyfi...

İstanbul 1. Amatör Lig 12. Grup'ta Telsizspor deplasmanda Boğaziçispor'u ikinci yarıda attığı gollerle 4-1 yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaştı.



Çilekli Stadı'ndaki maçın 10. dakikasında Boğaziçispor sağdan yapılan ortada ceza sahası içinde oluşan karambolde 11 numaralı futbolcusuyla 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran Telsizspor Soner ve Samet'le gole yaklaşsa da fırsatları değerlendiremedi. 


Konuk ekip ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Samet'in yerine Arif girerken stoper Soner forvete, orta sahadaki Mehmet stopere, oyuna yeni dahil olan Arif ise orta sahaya geçti. 55'te de Yiğithan'ın yerine genç Uğur dahil oldu. Teknik Direktör Nurettin Yetim'in bu hamlesi meyvelerini çabuk verdi. 60. dakikada Mehmet'in soldan ortasında Soner skoru 1-1 yaptı.


Fark giderek açıldı
İki dakika sonra Soner iki kişinin arasından topu ceza sahası dışına gönderdi, Arif 25 metreden nefis bir gol attı: 1-2
65'te Metin'in ara pasında Uğur kaleciyle karşı karşıya kaldı, müsait durumdaki Soner'i gördü, bu oyuncuya da meşin yuvarlağı boş kaleye göndermek kaldı.
75'te Savaş'ın savunmanın arkasına gönderdiği topu  önüne iyi alan Burak skoru belirledi: 1-4


Soner çok formda
Maçın ilk yarısında stoperden ikinci yarıda forvete geçen ve takımını ileride hareketlendiren Soner maça damgasını vuran isimdi. Genç oyuncu 3 haftada 5 gole imza atarak dikkatleri üzerine çekti.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

OFLU dedi ki...

Soner yapı itibari ile stoper gibi dursada bence de çok iyi pivot santrafor bundan sonra Forvet oynamalı çocuk kendini buldu zaten hırslı ve azimli Maşallah

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.