Çarşamba, Kasım 27, 2013

Öntaş: En zor grupta lider durumdayız

Çankırı Marufspor Teknik Direktörü Nejat Öntaş, "İstanbul 1. Amatör Lig'in en zor grubunda lider durumdayız. 2. Amatör'den yeni çıkmış bir ekip için büyük başarı" dedi.



En yakın rakibi Yıldırım Bosnaspor'un 7 puan önünde lider turumda buluna Bayrampaşa temsilcisinin teknik direktörü Nejat Öntaş, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Marufspor'da uzun vadeli başarı planlarımız var. Elbette bu sezon grubumuzu şampiyon bitirmek istiyoruz lakin camia olarak amacımız daha üst noktalara gitmek. Süper Amatör Lig, sonra Bölgesel Amatör Lig bir sonraki hedeflerimiz. Elbette bunlar sezon sonunda oturup konuşulacak şeyler" dedi.


Gruplarında Yıldırım Bosnaspor, Zeytinburnuspor, Söğütlüçeşmespor, Yıldıztabyaspor, Güneştepespor gibi çok iyi ekiplerle mücadele ettiklerini belirterek, "Şahsi kanaatim, 1. Amatör Lig'deki en zor gruptayız ve bu grupta lider olmanın gururunu yaşıyoruz. 2. Amatör'den yeni yükselen bir ekip için bu önemli bir şey. Bu durum. 2. Amatör'de ne kadar isabetli transferler yaptığımızın da göstergesi. Şampiyonluğu erkenden garantileyip ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyoruz" dedi.


Bu başarıda yönetim kurulunun da büyük pay sahibi olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Sağ olsunlar yönetim kurulumuz bizi rahat ettirmek için her türlü imkanı sağlıyor, hiçbir sıkıntımız yok. Ben bu vesileyle kulüp başkanımız Hüseyin Ünver ve başkan vekilimiz Yüksel Kır'a da çok teşekkür ederim" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

9 yorum:

efcan dedi ki...

Zor grup mu? siz nerde t. direktörlük yapyorsunuz Grupta 7 takim kumeye oynuyor, butun takimlari izledim harcadiginiz parayla 3.ligde kafaya takim kurulur. Birakin ya

s.Gül dedi ki...

Bir Güneştepe'li olarak gerçekden cok kaliteli takımlar bulunuyor. Maruf spor oyuncu kalitesi ile öne çıktı ve büyük avantaj yakaladı.
Güneştepe spor olarak da ilk iki takımın kaderini belirleyen isim olduk. Şansımız sürüyor var olma savaşı veriyoruz.
Oynadığımız tüm takımlar oyuncu kalitesi 1. amatörün cok üstünde umarımki sezon sonu hak eden ilk iki sırayı alır.

hasan dedi ki...

Sakıp hocam siz güneştepedeki genc kardeslerimizle saten bu grupta cok iyi bi izlenim bıraktınız emin olabilirsiniz rakibiniz olan cogu takıma yenilmeyerek o genc kardeslerimzle bunu basarabileceginizi kanıtladınız. ( belkide rakibinz olan hic bi takıma yenilmediniz emin olmadıgım icin ole yazdım :) EFCAN denen kardesim harcadıgınız parayla diyorsunda kulubun mali işlerinden sorumlusu gibi konuşmuş kurdugunuz takımla 3.ligte kafaya oynanır demişssin allah nasip ederse bu takım oralarıda gorur inşallah sen hic derdini taşıma güzel kardesim :) bu takımda hocasıyla yonetimiyle aile ortamı var saten siz dışardan bu şekilde sallamaya devam edin bize daha iyi geliyor hırs yapıyoruz :)

OFLU dedi ki...

Efcan arkadaş Sen bu grupta maçları izlediysen bence böyle yorum yapmazsın... Bak bu grupta Söğütlüçeşme Güneştepe Yıldıztabya başka grupta olsa uzak ara yapar.. Çankırı Maruf takımıda nispeten alt sıradaki takımlara karşı oyun olarak kötü oynayan ama iyi maçlarda da ezici üstünlüğnü koyan bir takım . Keza Güneştepe maçı hariç zorlandığı maç olmadı neyse meyve veren ağaç taşlanır Şansi görüşüm 2. lik için çok byük savaşlar verilecek..

Grup Ne Alemde? dedi ki...

Efcan rumuzlu arkadaş hangi gruptan bahsediyor bilmiyorum ama bu grupta 3 takım kümeye oynuyor. Ç.Maruf'un lider biteceğini düşünürsek 2.lik için 5 takım mücadele veriyor ve 2. ile 6. arasındaki puan farkı yalnızca 5. Ayrıca bu hafta grubun kaderini belirleyecek Yıldırımbosna(2.) - Zeytinburnu(3.) ile Güneştepe(6.) - Yıldıztabya(4.) maçları var.

Grup bu haldeyken kalkıp böyle bir yorum yapmak çok komik doğrusu.

SAL yolunda tüm takımlara başarılar. İyi olan kazansın. :)

mustafa dedi ki...

Efcan kardeş ya sen izlediğin maçları bilmiyorsun yada kafana göre sallıyorsun. Ç.MARUF, Y. BOSNA, Z, BURNU, GÜNEŞTEPE, SÖĞÜTLÜÇEŞME, YILDIZTABYA bu takımların ismini iyi ezberle diğer grupları'da incele bak bakalım bu takımların 18 grup içerisinde şampiyonluğa oynamayacağı grup varmı.? Ayrıca harcanan parayla 3.ligde kafaya oynayan takım kurulur diyorsun. Şundan emin olki Maruf ne Y.bosna'dan ne Z.burnunda ne Söğütlüçeşme'den fazla para harcamadı ama para kendi cebinden çıkmış gibi burada allah ne verdiyse sallamak kolay. 1. AMATÖR'ün 18 grubu içerisinde liderler takımlar arasında eminim ÇANKIRI MARUF SPOR diğer grup liderlerinden daha az para harcamıştır. Öğrenmek isteyen herkes araştırabilir.Bu takımın Finansal planlaması ve oyuncu izleme komitesi en az 10 kişiden oluşuyor ve ona göre transferler yapılıyor.

Dubengel dedi ki...

Kuralar çekildiğinde belliydi herşey şuana kadar beklenmedik bir durumla karşılaşmadık tertemiz maçlar oynandı mücadele üstdüzeyde keyifli maçlar izledik gurubun en genç takımı güneştepe spor 1 mağlubiyeti olmasına rağmen gurupta 6. oluyorsa bu gurupta bir ilginçlik olduğu aşikardır .para harcayıp takım kuran hangi kulüpler bilmiyorum ama bu gurubun içinde üst liglerde oynayacak kalitede oyuncular var Serdar Aksoy .Hakan Çalışkan, Oğuz Kınacıoğlu .... vs

Serhat Çetin dedi ki...

telsizsporlu hiçbir futbolcu para almıyor ama neredeyse bütün takımlara kafa tuttular. Hepsi yüreğiyle oynuyor karşılık beklemeden. ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ve eğer 2 3 tecrübeli isim daha olsaydı bu grupta söz sahibi olurdu kesin.sonradan gelen çift stoperrrr sezon bası olsaydı bile daha iyi yerdelerdi suan.Grubun en iyi takımıda Güneştepeyle Maruf.

OFLU dedi ki...

Telsiz spor gerçekten he genç hemde azimli ama biraz tecrübesiz takım. Sait abi daha erken gelse Samet yıldırım sakatlanmasa form tutsa Nurettin hocam la geçen konuştuğumuzda idmana gelen oyuncu sayısının azlığndan yakındı Nurettin hoca gençlere yöneldi. Güneştepe ve Telsiz spor grba şekil yan ayar verecek takımlar bence..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.