Pazar, Kasım 24, 2013

Kadınlar 1.Lig'de haftanın maçları

TFF Kadınlar Ligleri’nde dördüncü haftada zevkli karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor.


TFF 1.Lig :


Karadeniz Ereğli - Konak Belediye
Karadeniz Ereğli geçtiğimiz hafta Adana deplasmanında 3- 1 galip gelince ilk dört sıra iddasını korudu. Son dakikalara kadar 1-1 giden karşılaşmada, Ereğli 10 kişi kaldıktan sonra galibiyeti yakaladı. Bu hafta artık lige dönen Konak Belediye karşısında işleri çok zor. Ereğli çok zor bir deplasman ama geçen yıl ilk yarısında çok zorlandığı karşılaşmayı Konak Cosmina Duşa'nın iki, Gamze İskeçeli ve Raluca Sarghe'nin birer golü ile 4-0 kazanmayı bilmişti. İzmirliler geçen hafta Marmara'ya yedi gol atarlarken Cosmina sahada yer almadı. Marmara ağlarına bıraktığı üç gol ile gol sayısını beşe çıkartan Gamze İskeçeli formda. Şampiyonlar ligi tecrübesi ile Konak galibiyete daha yakın duruyor. İki ekip bugüne kadar dört kez karşılaşırken Konak üç galibiyet almış Ereğli'nin tek galibiyeti ise 2011-12 sezonunda kendi evinde.


Trabzon İdmanocağı - Derince Belediye
İdmanocağı İstanbul serisini üç puan ile bitirdi. Hem Marmara, hem de Ataşehir maçlarında hücum çeşitliliği sağlamakta zorlandılar. İç sahada ilk maçlarına çıkıyorlar. Onlar da playoff grubu için kazanmak zorundalar. Derince ise lige düşme hattından uzak kalma hedefi ile girdi. İlk yarı fikstürüne göre rakibi durumundaki Marmara ve Adana ile son iki hafta oynayacaklar. Puan çalma şansı olan Ereğli ve Trabzon maçları ise deplasmanda. Son iki haftayakadar ne kadar puan çalarlarsa o kadar avantajlı olacaklar. Derince geçen yıl Trabzon'da, son dakikada yediği gol ile 1-1 beraberliğe razı olmuştu. İki tarafa da gidebilecek maçta ilk gol kritik. Büyük olasılık ile ilk golü atan maçı da kazanacak.  


Marmara Üniversitesi - Ataşehir Belediye
Marmara iyi gitmiyor. Deplasmandaki iki maçta 15 gol gördüler kalelerinde. Akademi'de ise Trabzon'u salladılar ama yıkamadılar. Ataşehir'in hücumcu zenginliği karşısında, zaten sinyal veren savunmanın ayakta durması zor. Ataşehir'de Yağmur ve geçen hafta iki gol atan Tata çok formdalar. Bu maçta Marmara'nın alacağı puan sürpriz olarak değerlendirilebilir. İki takım en son 2011 yılı Mart'ında karşılamışlar, Ataşehir Belediye 8-1 kazanmıştı.


Erdem G


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...