Cumartesi, Kasım 23, 2013

Futbolcu bayılınca maç yarıda kaldı

Marmara Karayolları-Kaynarcaspor (U17) müsabakası, bir futbolcunun bayılmasının ardından yaşananlardan sonra tamamlanamadı.



Kartal Bulvar Stadında oynanan maç, Marmara Karayolları takımının 1-0 üstünlüğü ile devam ederken edinilen bilgiye göre, 68.dakikada konuk ekip Kaynarcaspor’dan 16 yaşındaki Sergen Marancı isimli futbolcu bir anda yere yıkıldı. İlk anda solunum yetmezliği çektiği ve nefesinin kesildiği anlaşılan genç futbolcu arkadaşlarının yardımından sonra, Hakem yanına gidip durumunu sordu. Kısa bir süre sonra oyuna yeniden devam eden ve astım hastası olduğu öğrenilen futbolcu bir süre sonra yeniden yere yığıldı.


 


Bu anlarda Kaynarca’dan iki futbolcu Hakeme, arkadaşlarını neden bu halde oyuna yeniden aldığını sorgulamaya başladı. Hakem ve futbolcular arasında yaşanan tartışmada Kaynarca’dan iki futbolcu (Eray Solmaz ve Baransel Oğuz Şimşek) Hakeme sportmenliğe aykırı söz sarf ettikleri ve fiili saldırıda bulundukları gerekçesi ile kırmızı kart görünce bayılan futbolcunun akrabası olduğu öğrenilen bir şahıs sahaya girdi ve Hakeme saldırmaya teşebbüs etti. Soyunma odasına giren Hakem triosu kısa bir süre sonra yeniden sahaya çıktılar. Fakat bu sefer Kaynarcasporlular “futbolcuların arkadaşlarının durumundan etkilenip ağlamaları ve 2 futbolcunun ihracından sonra kalan sürelerde Hakem ile olası tartışmalardan kaçınmak için) maça devam etmediler ve müsabaka yarıda kaldı.


 


Hastaneye kaldırılan ve tomoğrafisi çekilen genç futbolcunun durumu iyi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...