Cuma, Kasım 29, 2013

Ekşioğlu: Hak eden cezasını çekecek!

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Bölgesel Amatör Ligde geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 15.dakikada saha dışı olayları sebebiyle yarıda kalan Kuştepespor- Arnavutköy Belediye maçı hakkında konuştu.



Feriköyspor’un 86.yılını kutladığı gecede sorularımıza her zamanki açık yürekliliği ile cevap veren İstanbul futbolunun 1 numaralı ismi, Kuştepespor-Arnavutköy Belediyespor maçında olaylar olacağının istihbaratını günler öncesinden aldıklarını, gerekli yerlere durumu bildirdiklerini ve bu maçın Ayazağa’da oynanmaması için Kuştepespor’u aradığını ancak Şişli temsilcisinin bu teklifi kabul etmediğini söyledi.


 


“Amatör maçlarda olan olayların birçoğunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş tribünlerinden gelen insanların var olduğunu görebilirsiniz. Bu olaylar bizlere 3 büyükler dediğimiz takımlardan miras kaldı. Maalesef diyetini de biz ödüyoruz bu olayların.” diyen Ekşioğlu şunları söyledi.


 


“Kulübün tavrı net olmalı”
Bazı Kulüplerin başı taraftarı ile fena halde dertte. Bu maç için söylemiyorum sadece. Profesyonel Liglerden 2.Amatör Lige kadar hepsini kast ediyorum. Taraftarlara düşen görev takımını hangi şartlarda olursa olsun desteklemektir. Ancak bazıları takımına ciddi halde zarar vermeyi tercih ediyorlar. Bu son dönemlerde sıkça karşılaştığımız bir durum. Burada bizim Kulüp Başkanlarımıza ciddi görevler düşüyor. Yöneticilere ciddi görevler düşüyor. Kulübün tavrı net olmalı bu konuda. Yöneticilerin tavrı da çok önemli. Bu tarz davranan kişilerin Kulüplerden ayıklanması lazım. Kulüpler taraftar olayları konusunda gerekli önlemleri alırlarsa, maçlarda şiddet olayı yaşanmaz. Misal vereceğim; BAL’da mücadele eden ve adını vermek istemediğim bir Kulüp Başkanı “ben her hafta 5 bin lira sırf taraftar için otobüs parası harcıyorum” diyor. Niye veriyorsun kardeşim verme. Sen bunu yaparsan o taraftar gün gelir başka hesaplar içine de girer.


 


“Ayazağaspor suçlanamaz”
Kuştepe’nin, Arnavutköy Belediye maçını Ayazağa’da oynamaması için rica ettim (yanımızda olan Şişli Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Karaman da doğruluyor Yemen Başkanı) lakin Kuştepeliler illa da Ayazağa’da oynamak istediler. Bu statta oynamak istiyorsanız, önlemi mi alacaksınız o zaman. Şimdi ben herkese geçtiğimiz sene oynanan Ayazağaspor-İFA maçını örnek gösteriyorum. Biliyorsunuz iki maçı da tarafsız sahaya verdik. Şimdi bu yarıda kalan maç olayında en son suçlanması gereken yine Ayazağaspor’dur. İlk Ayazağaspor Kulübü geldi o zaman. Geçtiğimiz sezon bana gelerek, “lütfen iki maçı da tarafsız sahaya verin, biz olay çıksın istemiyoruz” dediler. İki maçta da Ayazağaspor mağlup oldu. Yine bu sezon Alibeyköyspor-Beykoz 1908 A.Ş. çekişmesinden dolayı, Alibeyköy Parseller-Beykoz 1908 A.Ş. maçlarını ilkini Çilekli’de, ikincisini Sarıyer’de oynattım. Sorun oldu mu, hayır! İnsanların böyle duyarlı olması lazım. 


 


“Kuştepe Kulübü’ne yazık değil mi?”
Ekşioğlu açıklamasının devamında “Her şey 3 puan değil, bunu ne zaman öğreneceğiz. Yazık değil mi şimdi? Ayazağaspor Kulübüne yazık değil mi? Kuştepe Kulübü’ne yazık değil mi? İki tane pırıl, pırıl takım bu ikisi de. Bölgesel Amatör Lige çıkana kadar neler çektiğini bildiğim Kuştepespor’un adı böyle bir olayla anılmamalıydı. Bazılarına söylüyorum, maça geliyorsun, takımına zarar veriyorsun. Sen belli ki Kuştepespor’u desteklemeye bu maça gelmiyorsun, senin başka derdin var kardeşim. Hadi geldin maça, niye rahat durmuyorsun. Stada gelirken, küfürler ediyorsun. Bağırıyorsun, etrafına saldırıyorsun. Sonra, sen Ayazağa halkından ne istiyorsun, esnaftan ne istiyorsun, yiyecek alıyorsun para vermiyorsun, esnafın suçu günahı nedir? Kuştepe Spor Kulübü taraftarı arasında kendine yakışmayacak hareketlerde bulunanları ayıklamalı.


 


“İki kardeş takım birbiriyle kavga eder mi?
Bundan sonra inşallah ceza gelmez. Ceza gelirse de ben vereceğim. Artık Sultanbeyli’mi olur, Pendik mi olur? Tuzla ve Silivri’ye de gidecek artık takımlar.  Örnek, iki İstanbul takımı oynarsa İstanbul sınırları içindeki Statları ben seçerim ama takımlardan birisi İstanbul dışı olursa, Tekirdağ, Bursa veya Kırklareli’ye gidecekler. Ortada bir suç varsa kim cezayı hak ederse çekecek, bu böyle. Bu maçta Arnavutköy Belediyespor’un hiçbir şeyi yok. Arnavutköy Belediyespor geldi maçını oynadı gitti. Ama şunu da unutmamak lazım, biz (TFF İstanbul İl Başkanlığı) bir yere kadar müdahil olabiliyoruz. Yani aynı ilin takımı, aynı ilçenin iki takımı birbiriyle kavga eder mi arkadaş? (Burada Ahmet Karaman söze giriyor ve ‘biz diyor Ayazağaspor ve Kuştepespor; 20 sene önce kardeş takım ilan ettik birbirimizi hem de lafta değil, Yönetim Kurulu kararı ile)


 


Karaman: Ayazağaspor bu işlere girmez!
Bu olaydaki taraf “Ayazağa halkı mı? Ayazağaspor mu” diye soruyoruz Ahmet Karaman’a, “Ayazağaspor bu işin içinde değil. İbrahim Keskin bir gibi Başkan varken, Ayazağaspor bu işlere girmez” diye karşılık veriyor.  Yemen Ekşioğlu devam ediyor; “silah çıktı mertlik bozuldu diyorlar ya, işte internet çıktı, delikanlılık öldü” diyor. Herkes internet başında delikanlı kesildi. Bu olayda da taraftarların sanal alemde birbirlerine meydan okuması önemli bir etken. Organize olmuşlar bu sayede” diye de ekliyor.


 


“Anadolu’da her gün kavga var”
“İstanbul’da oynanan bir BAL maçının yarıda kalması İstanbul futbolunu ne denli kötü etkiler?” diye sorduğumuz İstanbul futbolun 1 numaralı ismi, “Senede 25 bin maç oynatıyorum. Anadolu’da, Güneydoğu’da veya Türkiye’nin herhangi bir ilinde her maçta olay var. Yerel basından okuyoruz.  Spor müsabakasında kavga oluyor haliyle. İstanbul’da da oluyor ancak 25 binde 1 maç yarıda kalıyorsa kimse ‘İstanbul futbolu kötü diyemez’. Benim şu geçen maçtan tek tesellim tek bir burnun dahi kanamaması. Futbolcuma bir şey olmadı. İzmir’den ve Manisa’dan gelen Hakemlere bir şey olmadı. Hem yazık değil mi bu Hakemlere? Adam ne umutla geliyor bu maça, uçakla geliyor, kilometrelerce yok kat ediyor. otellerde kalıyor ama geliyor 15.dakikada maç iptal. Ben bir de İbrahim Keskin ağabeye üzülüyorum. İnsanlar İbrahim ağabeyi tanısalar eminim onlar da üzülürler.


 


“Hakemler müsterih olsunlar”
Söz yine dönüp dolaşıp Hakemlere geliyor. Sayın Ekşioğlu’na soruyoruz; ‘Hakemler; Bir Kulüp Başkanı takımının maçında ceza almasını gerektiren bir davranışta bulunuyor. Geliyor, en ağır küfürleri ediyor. Biz de rapor ediyoruz lakin bu ismin cezasını göremiyoruz’ diyorlar. Bunu nasıl izah edeceksiniz? diye soruyoruz Başkana, ‘Hakemler müsterih olsunlar, Kulüp Başkanlarına en ağır cezayı veriyorum. Hem de misli, misli ceza veriyorum. Kendisine cezasını hemen tebliği ediyorum. İsteyen gelsin evrakları göstereyim. Daha geçen haftalarda bir Kulüp Başkanı 2 ay ceza verdim ama bu isimleri rencide olmamaları için internete vermiyorum. Kulüp Başkanı bir camianın Başkanı olduğu için amatör olarak rencide olmasın diye böyle bir uygulama yapıyorum çünkü bu insanlar kulüpleri için çok büyük uğraşlar veriyorlar. Ancak o adam da biraz utanma duygusu varsa ‘adamlar beni düşünüyor. Ben de biraz uslanayım’ diye düşünmeli… Ama artık bir yere kadar, anlamıyorsa başka türlü davranmak zorunda kalırım.


 


“Darp edilen Hakem için ağladım”
Hakemleri seviyorum diye ekliyor Sayın Ekşioğlu… Bir Hakem darp edilirse üzülürüm. Geçenlerde (Çekmeköyspor-Selimiye maçını kast ediyor) Hakem çocuk için üzüntüden ağladım. Ben Yemen Ekşioğlu olarak Hakemlerin yanındayım. Onları çok seviyorum. Ancak, toplantıya gittiğimde söylediğimi bir kez daha söyleyeyim. Raporları düzgün yazsınlar. Hakemlerden rica ediyorum, her şeyi raporlarına yazsınlar. Ben onların her zaman destekçisiyim. Şimdi 1.Amatör bir maçta sahadan atılan bir Yönetici Hakeme ’35 liraya maç yönetiyorsun’ demiş. Ben bunu duydum ama Hakemin raporunda yok. Bana geldi bu söz, çok sinirlendim. Böyle bir sözü kabul edemem, söyleyene de en ağır cezayı veririm Ancak rapora baktırdım “yok” dediler. Halbuki bu sözü Hakem de duymuş. Yaz kardeşim bana bunu. Ben o adama haddini bildireyim. Bir konu daha var; Hakemlerin parası gecikti diyorlar. Bizden kaynaklı bir sorun değil bu (Ekşioğlu burada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetici olarak konuşuyor) Hakem Derneğinin kendi gecikmesinden kaynaklanıyor. AFS Sistemine zamanında girseler bunları Hakemler paraları günü gününe alacak. Şunu da söyleyeyim; Hakemlere zam için çok uğraşıyorum. Başarıya endeksli olarak Hakemlere zam verilecek. Ben de bunun için uğraşacağım. Ayrıca Hakemler yatsın kalksın bana dua etsinler. Yemen Ekşioğlu gibi ağabeyleri var onların. Benim Hakemlere katkımı anlatsam 1 hafta yazsan bitiremezsin. Sen de eski bir Hakemsin. Sen de biliyorsun bunları. Hakem Derneğine çok katkı yaptım, Hakemler için çok uğraş verdim, yine uğraşacağım. Bu Hakemler bizim, yeni Cüneyt Çakır’lar çıksın diye çok uğraşıyoruz hep birlikte.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

31 yorum:

Köksal dedi ki...

Tebrikler. Ayazağaspor bu işin içinde değil. O gün ki olaylar bir semtin haykırışıydı. Hatta bir çok kişinin haberi yoktu. Olsa daha farklı olurdu. Kuştepeliler 150 kişi döner bıcaklarıyla bir semti esir alırız havasında geldiler maça. Değil 150 kişi 15000 kişi gelsen ne yazar. Ayazağa bir semtten daha fazlası bizler için. Bu olaylardan dolayı inşallah ayazağamız ceza almaz

can dedi ki...

hak edenler cezasını cekiyosa senın orda hala ne işin var

ibrahimhoca dedi ki...

ayazağaspor un konuyla ilgisi yokken ayazağaspor olaya dahil edilmek isteniyor.. ayazağaspor da hocasından yöneticisine kadar herkes çentilmenlikten yana olduğu, kendi maçında dahi puan için fairplay dan asla ödün vermeyeceğini şahsım adına belirtmek isterim.
herkezi sağduyulu olmaya davet ediyorum..

ali haydar dedi ki...

başkan güzel anlatıyorsun da,icraat nerede.
adamlar sahayı taşlamış,taşlar futbılculara gelse kim hesap verecek.
Kuştepe ak kaşıkmı ? neden maçları böyle rezil bir stadda oynuyor ÇÜNKÜ GELENE KORKU VERİP HERKESİ ÇEKİNDİRİYOR.
MAÇTA OLANLARI GÖREN BİR İNSAN BU MAÇTA KUŞTEPEYİ HAKLI GÖREMEZ,SAHAYI BASAN ONLAR,SAHAYI YAKAN ONLAR.
ARNAVUTKÖYLÜ SPORCULAR 3 PUAN ÖNDE DOLU DİZĞİN GİDİYOR DURDURULAN ONLAR,ACABA BU OLAYLAR ARNAVUTKÖYDE OLSA ÇOK BİLMİŞ SPOR ÇEVRESİ AMCALAR NE YAPARDI.
UNUTMAYIN SAP DÖNER KESER DÖNER ,GÜN GELİR HESAP DÖNER.

hasan barsi yemez dedi ki...

sayın yemen bey.
SAHA BASAN,SAHA YAKAN,HER TÜRLÜ KAVGA ORTAMI YARATAN ,HER KESE SALDIRAN,KUŞTEPE SPORU ÖDÜLLENDİRİN.
VE ARNAVUTKÖYBELEDİYE SPORU HÜKMEN MAĞLUP EDİN OLSUN BİTSİN.
BUNDAN SONRA SAHA BASMAK,SAHA YAKMAK,İNSAN TAŞLAMAK ,SAHADA HER YERİ KIRIP DÖKMEK SERBEST OLSUN.
HZ.ÖMER DAGDAKİ KOYUNDAN BİLE SORUMLUYKEN.
SİZ YÖNETİCİLER NASIL BU KADAR DUYARSIZ KALABİLİYORSUNUZ HAYRET.
NE ZAMANDAN BERİ MİSAFİR TAKIMIN GÜVENLİĞİ EV SAHİBİ TAKIMDAN SORULMUYOR.

ALİ HAYDAR dedi ki...

şunu sormak isterdim arnavutköyde böyle bir olay olsaydı kuştepeliler nasıl davranırdı?
belediyespor yine sağduyulu bir demeç bile vermedi .adamlar kendi halinde.
ama unutmayın bu yarattığınız canavar bir sizi de yer.
videolara bakın,resimler bakın nasıl can pazarı yaşandı.
düşünün maç oynanıyor ve kale içinde 15-16 genç insan varken talş yağmuru bu olay sonunda kuştepeliler sahaya basıp taşlama olayını dışarı tekrarlıyor ve neden
kuştepespor güvenlik almamış,NİYE ALSINKİ GELENLERİ KORKUTUP MAÇI KAZANMAK İÇİN.
SULTANBEYLİLERDE Ş,KAYETÇ,LER ONLARADA BİR SÜRÜ HAKARET YAPMIŞİLAR.

xabi dedi ki...

HAK EDEN CEZASINI CEKER Mİ GÜLDÜRME BASKAN
Sen istediğin takıma ceza verir istediğin takımın puanını silersin haaaa bide sildiğin puanı geri verirsin.
Sultançiftliğinin 3 puanını sildikten sonra neden 3 puanı geri verdiğini acıkla yada resmi sitenizde paylaş o zaman sana bravo diyeyim

Sercan Eryavuz dedi ki...

Küçüklüğümden beri Ayazağa tribünündeyim, malesef ki Ayazağa'ya gelen bir çok tribün takımını desteklemek için gelmiyor. Maçtan önce sanal alemde Ayazağa'ya göndermelerde bulunuyolar ve hiç biri Ayazağa stadına boş gelmiyor, ve amaçları gerçekten ortamı germek zaten bu olaylardan 2 hafta önce de semtimizde tatsız olaylar çıkartıyorlar ve Ayazağa halkını ateşliyorlar. Semte girer girmez Ayazağaspor taraftarını ateşliyecek besteler söylüyorlar küfürler savuruyoarlar ve Ayazağa tribününün buna karşılık vereceği bir çok kişi tarafından biliniyor. Ve olaylar çıkacağını bir çok kişi biliyor yönetimler taraftarlar futbolcular. Ve neden bu maç tarafsız sahaya verilmiyor. Bunu geçen sene İfa karşılaşması ve ondan önce ki Beykoz müsabakalarında icraata sokmuş yönetimler var. Neden bu maç tarafsız sahaya verilmedi, sanal alemde bu kadar yankı uyandırmış maçtan önce gerginlikler olacağı ve her iki taraftarında sanal alemde birbirlerine karşılıklı argo kelimeler ve taciz etmesi herkesin gözleri önünde görülmüştür. Burada Ayazağaspor camiasının hiç bir etken altın da kalmaması lazımdır. Olayın tamemen Ayazağaspor ile hiç bir alakası yoktur. Bu olayda 1 suçlu aranacaksa oda Türkiye Futbol Federasyonudur. Suçlular aranacaksa 1 TFF 2 Kuştepespor camiasıdır.

mert dedi ki...

köylü milletin efendisidir biz ayazaga köylüyüz S.I.K.I.N.T.I .Y.O.K

gokhan dedi ki...

O gun kustepeliler sahaya geliste ayazaga girisinde inip ayazagaya kufur ede ede stada geldiler. Hepsinde doner bicaklari mevcuttu. Adam polisin yaninda doner bicagi cekiyor polis yol veriyor. Daha stada.giriste 15 yasindaki 10 kisilik gruba doner bicaklari ile.saldiran kustepeliler o gun.olacaklarinin bu kadar fazla olmasinin da bas sebebidir. Olayin ayazagaspor ile hic bir ilgisi yoktur. Tamamen semt davasidir.

ayazağalılar dedi ki...

hak eden cezayı çeker diyoşun,ayazağanın hiç günahı yok diyoun şonrada ayazağanın ilk maçını şelimiye ştadına veriyoun.bırak git ya bide haktan hukuktan bahşediyoun.bumu adelet şenelerdir ayazağanın üştüne
oyunlar oynanıyor,oynanmaya da devam ediliyor kimenin gıkı bile çıkmıyor.kokoca ayazağanın düştüğü durumlara bak çok yazık.ama kimşe şanmaınki bunlar hep şuşacak her şeyin heşabı herkeşten şorulacak.bu şeneden geçti ama 2014.2015 ayazağanın şeneşi olacak ya adam gibi kadro kurup bala çıkacaklar yada ???her neyşe geçelim kuştepe maçına;haftalar önceşinden kuştepe taraftarı şiteşinden yazıldı çizildi gitçez eşir alcaz onları orda ordayız bekleyin falan filan biz ciddiye bile almadık kuştepe kimdir mazişi nedir 3 5 10 tane anyaş berdoş şürüşü.ama onlar naptı daha gelir gelmez önüne gelen geçen çocuklara şaldırdı eşnafa zarar verdi.hepşini geçtik ayazağada ayazağaya küfür etti.hiç bir yöneticişi başkanı bile gelmedi şiz napıyoşunuz demedi.ayazağa ufak yer dir bilen bilir.10 dk da o kadar ayazağalı yığıldı oraya.kalabalık her geçen dk dahada arttı.onlar dua etşin ayazağa o eşki ayazağa değil yokşa neler olurdu tahmin bile edemeşşiniz eşkiler ii bilir.ama bunda şonra ayazağa geri dönecek bundan kimşenin şüpheşi olmaşın.kuştepe şiteşinden halen yazılıp çiziliyor bu daha filmin 1.ci şahneşiymiş.2.şahneşide olcakmış.şiz kimşiniz ya kendinizi ne şanıyoşunuz şiz gidin ilkönce bi büyüklerinize şorun ayazağayıda şonra gelin.şimdi şöleyin allah aşkına kim şuçlu???

kustepe meydan dedi ki...

Ayazagalilar hep bir olmuslar kustepemizi yakmak icin bos bos konusuyor.sn ahmet karaman olaylar oldugunda neredrydin yemen beyin yaninda atip tutuyorsun sisli kulupleriyle alakan yok turubunlere oynuyorsun.kustepespor ve ayazagaspor kardes takimlar bu kardeslik boxulmaz biz yemen beye guveniyoruz kudtepespor kulubunun hakkini yedirmeyecektir

Okan dedi ki...

Kuştepeliler ne zaman ayazağa gelse macın devre arasında direk meydana dağılıyor neden acaba ? atkılarla formalarla kabadayılık taslıyolar mıllete burası ayazağa kardeşim istanbulun karadenizi kimse dışardan gelipte burdaki halka kabadayılık taslıyamaz 1 sabredersın 2 sabredersın 3 sabredersın bızdekide sabır da yoksa bır suru takım gelıyor buraya taraftarıyla mac yapmaya onlara nıye kımse bıse demıyor ?? demekki sıkıntı kuştepelilerde Ayazağalılar durduk yere kımseye salca olmazlar demekki ortada bi sıkıntı var emniyete defalarca kez uyarılarda bulunurdu kımse bıse yapmayınca halk olarak bızler ufak bi uyarı verdik sadece bi uyarıydı bu baska bıse degıl biz gittiğimiz hic bir stadda tribünü terkedip sağa sola yayılmıyoruz sonuc olarak mısafirliğe gidiyoruz oraya dımı ? insanları ıstemedende olsa rahatsız etmeye hakkımız yok Ayazağayı ufak bi köy olarak görmeye devam edenler istedıgımız yaparız kabadayılıgımız taslarız istanbulun kralı bızız dusuncesınde olanlar sonuclarını katlanır.

Sinan Karakaş dedi ki...

Ayazağaya gelip kafalarına göre takılmaya çalışmaları sınırlarını aşması sebebiyle bizde tepkimizi koyduk bizim amacımız gene trübünde takımımızı desteklemekti ama geldikleri gibi 2.3 kardesimize saldırmaları bizimde sabrımızı taşırdı dedikleri gibi AYAZAĞA BİR SEMTTEN DAHA FAZLASI BİZLER İÇİN ve gerektiğinde noktayı gerektiginde virgül gerektiğindede ünlemi koymayı bilen bi semt ;) .

gokhan dedi ki...

Ins ayazaga ceza almaz. Kustepe yonetiminin is bilmezligi yuzunden olan olaylar nedeniyle sucu olmayan ayazagasporun ceza almasi demek buyuk bir haksizlik.demek. ayazaga her sartta buyuk taraftarinin destegini arkasinda gorur. Bakmayin maclara gitmiyoruz fazla ama bu saattennsonra bu semt tribunleri bos kalmaz

Gerçekçi dedi ki...

bazı şeyler söylenir ses yükselsin diye bazı şeyler saklanır kendi uydurduğu yalanlara inanmaya başladıkları için. maçın başlama düdüğü çalmak üzereyken ayazağa stadı okul arkasında bulunan otopark a bırakılan kuştepe taraftar otobüsü taraftarları burda indirmesiyle sahaya doğru yürüyüşe geçen kuştepe nin taraftarları ayazağa stad yolu üzerinde gövde gösterisi yaparcasına sloganlar ile ellerinde flamalar bıçaklar,(ilk etapta stat çevresinde toplanan ayazağalı kalabalığı korkutmak için stat çevresine dışarıya bakan pankartların sopalarını almak için bıçaklarını çıkartıp brandaları kestiler sopalarını aldılar)bira şişeleri ve sopalarla stada giriş yaptığı sırada giriş bölümünde bulunan esnafa alayınıza gider tarzında davranışları olayların fitilini zaten ateşlemeye yetmiştir. şimdi sorarım size semtinize gelen kim olursa olsun sizin muhitiniz de size artistlik yaparsa karşılığı muhakkak olur. ve olmuştur da. Ayazağa genç nüfusu bir anda stat çevresinde toplanarak tribünlerde Kuştepe taraftarının yarayı kaşırcasına yaptığı tezahüratlara ancak 14 dakika dayanabilmiştir. ve olanlar bu dakikadan sonra seyrini değiştirmiştir. öncelikle ev sahibi takım kimdir ve gelen misafir takım dahil olmak üzere can güvenliğinden sorumlu olmalıdır. sen kendi sahan diye haftalardır husumet yaşadığın semtin stadı ayazağa stadında ısrarla maç oynamak istersen doğabilecek tüm cezai işlemlere de maruz kalacağını bilmen gerekir. taraftarın stada gelirken en ufak bir müdahalede bulunmuyorsan,14.dakikada maçın hakemleri ve futbolcular sağa sola kaçışırken sahaya giren taraftarına korkudan ses çıkaramıyorsan saha içinde 3-5 polis memuru olayları yatıştırmak isterken hiç bir şey olmamış gibi hakem odası yakınlarında olaylara seyirci kalıyorsan kusura bakmayın ama Kuştepe spor kulübü olarak topluca istifa etmeyi düşünün derim. yazık ki sizler değilde yaraları kaşınan ayazağa gençliği verdiği tepkiler nedeniyle suçlu ilan edilmeye çalışılacak.

uA Ayazağa dedi ki...

1-)Olayları sanal alemde büyütüp Ayazağa ya geliyor uz hodri meydan diyenler sonuçları kaçınılmaz şekilde şiddet olacağını biliyordu AŞIRI TAHRİK EDİLDİK.
2-)Yetersiz ve duyarsız umursamaz tavırlarla güvenlik önlemleri alınmaz ise spora gölge düşer . GÜVENLİK EMNİYET YETERSIZ

kaldıkı geçmişte te iyi veta kötü örnekler var buna rağmen guvenlik önlemi alınmazsa bir Ayazağalı olarak herkes semtini savunma gereği duymaya çıkacak bir savaşı beklemeye başladı semt-i müdafaa dönüştü sonucu da ağır bir şekilde olayların bir spor müsabakasında olmasından dolayı Ayazağa spor ile herhangi bir bağlantısı olmaması na rağmen Ayazağa spor kulübüne ceza kesilmiştir .

Olayların Ayazağa spor ile bağlantısı yok verilen Ceza Kulübümüz e haksızlık bunada yasal yollardan dur diyebileceğimiz de göz ardı edilmesin......

lütfü mutlu dedi ki...

sayın başkan yaptığınz yanlışı düzeltlm önce bu olayların AYAZAĞA sprla hiç bir ilgi ve alakası yoktur. tamamem semtsel 'dir öncelikle kustepe 'nin maçı arnavutköyleyken kustepe tarftarının AYAZAĞA lehine küfürlü tezahüratlar yapması ve semtte pala vs gibi tehlikeli maddelerle gelmesidir.burda onca aile coluk cocuk ve bacılarımz var onların hiçbir can güvnligi yokken adaletinz nerdydi bi AYAZAĞA taraftarı olark AYAZAĞA 'YA kimsenin elini kolunu sallya sallya giremiyecegi ni ögrenmesi lazm herkez haddini bileck.yoksa daha kötü sü de olabilr di emin oln

köksal dedi ki...

Bizler Ayazağalı olarak bu sezon tribünde olduğumuz maçlarda ortaköyden 4 yedık alkışladık gönderdik. Irmaktan 3 yedık alkışladık gönderdik. Modafen bizi ezdi geçti alkışladık gönderdik. Geçen sene Gazi Mah geldi herkes olay cıkacak dedi adamları alkışladık gönderdik. Daha nice maçlar oldu ayazağada. Sıkıntı cıkan tek maç yıldırım bosna o da ilk maçta bize yapılanların karşılığıydı. Söylemek istediğim Ayazağalılar herkese hak ettiği gibi davranmayı öğrendi. Bundan sonra da böyle olacak. Bizler var oldukça Ayazağalılar hak edene hak ettiği gibi davranacak. Kimse misafir olarak gittiği yerde etrafa zarar verme hakkına sahip değildir.

Murat dedi ki...

Kardeşim bunun lamı cimi yok;Ayazağa dediğin semte girdiğinde şöyle bir kendini toplayacaksın.Yürüyüşünü değiştireceksin,elinde tespih varsa cebine koyacaksın,alkollüysen ağzına sakız atacaksın,haplıysan yanında ayık adam bulunduracaksın..Burası Ayazağa be kardeşim;burası Sürmene,burası Görele,burası Gerze,burası Kürtün,burası Çayeli,burası Erzurum,burası Terme..

Ayazaga meydan dedi ki...

KİMSE FLN FİLAN YAPMASİN AYAZAGA MEYDAN GERİSİ YALAN :) BİZDE DOSTLUK SONSUZ DUSMANLİKTA İSE İSTEYENE İSTEDİGİ KADAR VERMEYE HAZİRİZ.... MİSAFİR PERVERİZ YİNE BEKLERİZ...

Emre dedi ki...

O zamanda orada olan herkes suçlunun kim olduğunu gayet açık ve net görmüştür. Fitili ateşleyen Kuştepe taraftarıdır . Ayazağa camiası olarak hiçbir sataşma dahi biz düşünmüyorduk zaten. Küfürlü bestelerle geliyolar ayazağa bizde elimizde güllerlemi beklemeliyiz . Maçın ayazağada yapılması ayrıca bir hata zaten. Ayazağa suçsuzdur.

ALİ KISA dedi ki...

kuştepeli taraftarlar gövde gösterisi yaparak ortamı tahrik etmişlerdir.maça 10 dakkiika geç gelerek saha ya futbolcuya korku vermeye çalışmışlardır. bence tek sorunlu KUŞ TEPE TARAFTARI VE KULÜBÜDÜR. MAÇIN HAKKI HÜKMEN VE 8 MAÇ SAHA KAPATMADIR.

ALİ UYANIK dedi ki...

kuştepe spor hükmen mağlup olmalı iseyircisiz saha kapatma ve 125 bin lira ceza verilmeli.

metin salih şentürk dedi ki...

Ne kadar konuşmayalım müdayil olmıyalım desekte bir hafta boyunca face de nefret suçları kapsamında çingeneler buraya gelmesin kızlarımıza kadınlarımıza laf atıyorlar hırsızlık yapıyorlar bura gelmesinler diye yapılan probogondaya duyarsız kalanlara sormak lazım mahalle sınırları içinde yapılacak maçlara kim karar veriyor. Halkmı federasyonmu.?

serdar dedi ki...

Herşeyi anladımda,ayazağa taraftarına yakıştıramadığım tek şey,maçta duran top kullanılırken futbolcuların sırtları onlara doğru dönük ve haberleri yokken sahayı taşlanmaya başlamaları,allahtan taşlardan kimseye isabet eden olmadı,çünkü kaldırıma döşenen taşlar bile saha içindeydi,allah göstermesin çok büyük hasar verirdi..

enver dedi ki...

başkan saygıyla vereceğin kararları beklıoruz.cezasını çekecek dıosun hıcbırsey tutmuyor.

yusuf dedi ki...

maçın 14 dakikada maçı hakemler durdurdu 7 dakka sonra ortam sakinleşince saha içersindeki taşları sopaları toplatma kararı aldılar maçı oynatcaklarını söylediler tabi oynatmaya zaman kalmadı kuştepe taraftarı taş diyemiycem kayalarla sahaya daldılar 10 yada 15 dakka hakemlerimiz ve saha komseri gözlemciler olayları seyrettiler ben şimdi merak ediyorum sayın hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz NASIL BİR RAPOR SUNDULAR amatörün kalbi FEDAKAR YERELFUTBOL AİLESİNDEKİ RESİMLERİ GÖRDÜK BİZLER HAKKIN VE ADALETİN OLMASI GEREKTİĞİNİ HERKES BİLİYYOR HZ.ALİNİN KILICI NASIL KESKİNSE HZ.ÖMERİN ADALETİ.DE O KADAR KESKİNDİR BAKALIM ADALET NE KADAR KESKİN OLACAK,MAÇIN KARARI BELLİDİR

yıldıray dedi ki...

ben maçta olan birisi olarak anlatayımda gerekirse ispatta ederim ayazaga girişinde otobüsler boşaldı kimseye sataşmadan kuştepe slogonları ile ayazaga meydana geldik ve o pastanenin ordan kuştepenin 150 kişilik tarafarıun içine ayagalaılar torpil attı ve sokak aralarına kactı biz türbüne gittik ve 10 15 dakka sonra sahaya şişe ve taş yagmaya başladı ve kulüp otobüsnün camlarını kırdılar polislerin yanında ve stadın 4 tarafından sahaya taş atmaya başladılar ayazagalılar bizde saha ortasına kactık taşlar bize gelmesin diye rakip seyirceiler ve futbolcularda dahil sonra bize atılan taşlarla bizde karşılık verdik kendimizi korumak için ordaki esnaftan alsınlar görüntüleri ona göre versinler cezxayı ama ayazagılaılar yalan söylüyor

köksal dedi ki...

Kuştepeliler daha otobüslerden iner inmez ayazağaya küfürler yağdırmaya başladı. Torpili atan da ayazağalılar değil kuştepelilerin arkasından gelen bir grup tarafından atıldı. Orada kargaşayı önlemeye çalışan ayazağalılara emaneti çıkaran da sizlersiniz. Bu sonu siz hak ettiniz. Dua edin sahaya dalmadı kimse. Ettiğiniz küfürler, torpili ilk olarak kimin attığı vs. herşeyin görüntüleri var merak etme. Her yere de gönderildi. Hem size karşı yapılanlar sırf o maçla ilgili değil. Daha öncede deplasman maçından dönen taraftarlarımıza döner bıcaklarıyla saldırmıştınız. Ayazağaya gelip sağa sola laf atmanız esnafa verdiğiniz zararlar da bunları tetikledi ve son boyle oldu.

yıldıray dedi ki...

peki küfür edilmedi ama farzetki edildi neden müdahale etmedin küfür etmeyin diye ve ayazaga girişinde senin ne işin vardıgöksal bizimi bekliyordun orda o esnafın camları sizin yüzünüzden kırıldı cünkü sahatya taş atmasanız kuştepespor nerden taş bulup atacak size bence fedarasyon ordaki esnaftan görüntüleri alsın öyle ceza versin bakalım kim suclu yada suclu degil ama şurda tek ayazaglı dogru yazmadı ben orda olmasam tmm herşeyi gördüm tarafsız bi gözle

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...