Salı, Kasım 05, 2013

Yücespor hükmen galip geldi

İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup'ta hakeme saldırı nedeniyle yarım kalan Yücespor-Sultançiftliğispor maçı 3-0 ev sahibi ekip lehine tescil edilip Sultançiftliği'nin 3 puanı silindi.



Tertip Komitesi'den yapılan açıklamada, 02.11.2013 tarihinde oynanan maçta Yücespor 2-0 öndeyken Sultançiftliğispor futbolcusu Ender Karakaş’ın hakeme hakaretinden sonra gördüğü kırmızı kart sebebiyle hakeme hücum ederek çenesine kafa atıp tekme vurmaya teşebbüsünden sonra hakemin bu fiili saldırı nedeniyle müsabakayı tatil ettiği belirtildi. 


FMT’nin 19/1-a maddesine göre Sultançiftliğispor 3-0 hükmen yenik sayılırken 3 puanı da silindi.


Grubun yeni puan durumu şöyle:


11yeni

2 yorum:

oscar dedi ki...

olayın başıda soyle siz yazmamıssınız ama ben yazıyım hakem yannıs faul verıyor sultancıflıgı saten 0-2 yenık adamda agzında allah belanı versın demiş oda kırmızıyı vermıs aslında evt ii deıl ama duymamazlıkta gelebılır cunku saten takımı yenık üstelık yannış favuller verıyorsun kım olsa bır yerde patlar ben bundan kötü niyet ararım cunku ısteklerını duyarlar ıstemedıklerını duymazlar bunlar daha 1.amator daha yolun basında bunlara sız kural ogreteceksenız ama boyle yaparak deıl takımın ne sucu var sımdı bıde 3 puanı sılmısler

gözlem dedi ki...

saten 0-2 yenık adamda agzında allah belanı versın demiş oda kırmızıyı vermıs aslında evt ii deıl ama duymamazlıkta gelebılır cunku saten takımı yenık ?

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.