Cuma, Kasım 08, 2013

Düzce'de iki yeni saha heyecanı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nurettin Zafer ve Şıralık futbol sahaları bu hafta sonu futbolseverleri ağırlayacak. Düzce’de futbol branşının en büyük sıkıntılarından biri olan futbol sahası sorununa el atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, öncelikle Nurettin Zafer Stadyumunun yorgun çimlerini değiştirdi.
Düzce’de yaklaşık 2 aydır revizyona giren Nurettin Zafer Stadyumunda çalışmalar sona ererek futbol severlerin hizmetine açılıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nurettin Zafer ve Şıralık futbol sahaları bu hafta sonu futbol severleri ağırlayacak. Düzce’de futbol branşının en büyük sıkıntılarından biri olan futbol sahası sorununa el atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, öncelikle Nurettin Zafer Stadyumunun yorgun çimlerini değiştirdi. 2 aydır revizyon edilen ve FIFA standartlarına getirilen Nurettin Zafer Stadyumu bu hafta sonunda futbol müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şıralık mevkiine de yeni bir saha yaparak futbolun hizmetine açıyor. Şıralık Spor Tesisleri içinde yer alan yeni futbol sahasına FİFA yetkililerinin onay vermesiyle bu hafta sonu futbolun kalbi Şıralık’ta da atacak.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

[gallery link="file" ids="91006,91005"]

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...