Cuma, Kasım 08, 2013

Küçükköy-A.Belediye maçının Hakemi değişti

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta Pazar günü oynanacak olan Küçükköyspor-Avcılar Belediye maçının Hakemi, İl Hakem Kurulu tarafından değiştirildi.



İstanbul İl Hakem Kurulu tarafından Perşembe günü açıklanan bültende Küçükköy Stadındaki maçı Nuri Bingöl’ün yöneteceği açıklanmıştı. Kurul, bugün akşam saatlerinde yaptığı değişiklik ile Mustafa Kürşat Filiz ile Nuri Bingöl’ün maçlarını değiştirdi.


 


Nuri Bingöl, Küçükköyspor’un geçtiğimiz sezon Namık Sevik Stadında oynadığı ve olaylı geçen Kadırgaspor maçının da Hakemiydi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

xx dedi ki...

demek ki burda yazılanları birileri de takip ediyo kurul dogru bi karar vermiş...

MİSAFİR DİYELİM dedi ki...

İYİ GÜZEL DEĞİŞMİŞLER İYİDE YAPMIŞLAR PEKİ GEÇEN YILKİ KURULLA BU YILKİ KURUL FARKLI KURULLARMI ?SANMIYORUM AMA EĞER ÖYLEİSE BU LİGE BU KADARMI UZAKLAR Kİ AYNI HAKEMİ VERİŞYORLAR BANA GÖRE YİNE AYAK OYUNU VAR BU MAÇTA AYRICA BİRDE ÖNERİM OLACAK BU MAÇLAR ALT LİG MAÇLARI BİR MAÇA 50 POLİS YOLLAMAK HANGİ AKLA MANTIĞA SIĞIYOR ? BU LİGİN AKİLLERİ BİLİR KİŞİLERİ YÖNETENLER BU LİGLERDEN BU KADARMI UZAKLAR BİR MAÇA 50 POLİS YOLLAYIP EMNİYETİDE BOŞA MEŞKUL EDECEĞİNİ TEDAVİ ETSİNLER MAÇ SAATİ BELLİ KİŞİLER VAR ONLARIN KİM OLDUĞUNU HERKES GİBİ SİZ YEREL FUTBOL YÖNETİMİDE BİLİYORSUNUZ ONLARI 2 SAAT ALSALAR HİÇ BİR SIKINTI OLMAZ EĞER BU DÜZEN BÖYLE DEVAMEDERSE Kİ BEN DEMİŞTİM DEMEM İNŞALLAH BU İŞİN SONU ALLAH KORUSUN FACİA OLUR.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.