Cuma, Mayıs 17, 2013

Yılmam: Silivri’nin sportif eksikliklerini biliyoruz

Geçtiğimiz ay yapılan olağan üstü genel kurulla göreve gelen Candemir Yılmam ve ekibi yaptıkları ilk toplantının ardından görev dağılımını gerçekleştirdi.

Önceki gün Silivri Kulüpler Birliği ofisinde toplanarak görev dağılımını gerçekleştiren Birlikte toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu; Başkan Candemir Yılmam, 1. Başkan Yardımcısı Aydın Algür, 2. Başkan Yardımcısı Eyüp Kocaoğlu, Genel Sekreter Nursal Bilir, Proje ve Kaynak Geliştirme Sorumlusu Mehmet Şirin Aksu, Basın Sözcüsü Remzi Ercan, Halkla İlişkiler Sorumlusu Sertaç Dağlı, Sayman Özgür Uçan, Okullardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Güneysu, Üye Bülent Yüksel olarak belirlendi.

Sportif geleceğimizi düşünüyoruz
Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Candemir Yılmam toplantı sonrasında yaptığı açıklamasında ise; “Silivri olarak bir bütünlük içinde çalışıp ilçemizin sportif geleceğinin inşası için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunun için yönetimimizdeki tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. İlçemizdeki sportif eksiklikleri çok iyi bilen bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Bunun için gerekli çalışmaları başlatıp sportif geleceğimizi garanti altına almaya çalışacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...