Cuma, Mayıs 17, 2013

Silivrispor'da görev dağılımı yapıldı

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor’da mevcut görevinden istifa eden Mustafa Saral’ın yerine yeni dönemde Silivrispor Kulüp Başkanlığına İhsan Atun seçildi.

Geçtiğimiz sezonda iyi mücadelelerle ligi orta sıralarda bitiren Silivrispor’da işlerinin yoğunluğu nedeni ile görevini bırakma kararı alan Mustafa Saral’ın ardından yönetim kendi içinden yeni başkanını seçti. Önceki gün yapılan toplantının ardından oluşan mevcut yönetim ise şu şekilde oluştu; Başkan İhsan Atun, 2. Başkan Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu, Başkan Danışmanı ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Bora Balcıoğlu, Genel Sekreter Bülent Erçağ, Futbol Şube Sorumlusu ve Trasfer Komitesi Üyesi Erkan Karabina, Futbol Şube Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Doğan Özkoç, Üye Hayrettin Atasoy, As Başkan İbrahim Ersoy, As Başkan İlhan Albayrak, Voleybol Şube Sorumlusu ve Basın Danışmanı Mehmet Göksu, Üye Mustafa Saral, As Başkan, Altyapı Sorumlusu ve Transfer Komitesi Üyesi Rafet Keskin, Sayman ve Transfer Komitesi Üyesi Recep Karaköy, Transfer Komitesi Üyesi Sefer Doğan, Futbol Danışmanı ve Transfer Komitesi Üyesi Serhat Mert, Tesisler ve Saha Sorumlusu Yasin Danış, Genel Kaptan ve Tesisler Saha Sorumlusu Yusuf Temel olarak belirlendi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...