Salı, Mayıs 21, 2013

Yalovaspor'un küme düşmesi gerekiyordu!

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, belediye olarak Yalovaspor’a 2012-2013 sezonu için 140 bin lira verdiklerini söyledi. Ayrıca Koçal, Yalovaspor'un nefes alabilmesi için küme düşmesi gerekiyordu dedi.
 

Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Yeşil Kırmızılı ekibimizin son durumuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Yalova Belediyesi’nin, Yalovaspor’a geçtiğimiz sezon için 140 bin lira civarında bir yardımının olduğunu biliyorum. Çok ciddi rakam, destek olduk zaten. Yalovaspor’un, geçmişten gelen sigorta ve vergi borçları da şuanda koordineli bir şekilde ödeniyor. Diğer borçlar da temizlendikten sonra artık Yalovaspor, eskisi gibi bu sefer daha akılcı sportif ve para yönetimiyle eski güzel günlerine geri döneceğini umuyoruz. Bu biraz zaman alabilir çünkü borçlarının temizlenmesi lazım. Resmi kamu borçlarını koordine ediyoruz. İnanıyorum ki parasal sorunlar da atlatıldıktan sonra Yalovaspor, ayağı yere basacak hale gelecektir” dedi.

“Düşmesi Gerekiyordu”
Yalovaspor’un nefes alabilmesi için küme düşmesinin gerekli olduğunun altını çizen Başkan Koçal, “Belki düşmesi gerekiyordu, çünkü bataklıktaydı. Başka çare yoktu. Belki biraz zaman alacak ama Yalovaspor iyi yerlere gelecektir. Yalovaspor, Yalova’nın milli takımıdır. Bütün şehrin ortak heyecan duyduğu sportif bir kulübümüzdür. Şimdi Yalovaspor’a güzel bir tesis yapacağız. Yalova’da Anadolu Lisesi’nin karşısındaki 12 dönümlük bir araziye yeni bir tesis yapacağız. Hem borcunu temizliyoruz sonra da güzel bir tesis yapıp bu süreçte diğer sorunlarını da hallederse Yalovaspor tekrar şaha kalkıp eski günlerine geri dönüş yapacaktır” şeklinde konuştu.


KAYNAK: www.yalovahayat.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...