Salı, Mayıs 21, 2013

Murat Hacığlu veteranlar turnuvasında

Fenerbahçeli eski futbolcu Murat Hacıoğlu, Yalova'da düzenlenen Veteranlar Ligi'nde Kocaderespor formasıyla yeşil sahalarda top koşturuyor.


 


2004-2007 yılları arasında Sarı Lacivertli formayı giyen ve şuan Spor Toto 2. Lig takımlarından Gaziosmanpaşaspor'da top koşturan 33 yaşındaki tecrübeli golcü Murat Hacıoğlu, Yalova'da Veteranlar Ligi'nde görev alıyor.


 


Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yalova Şubesi tarafından Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ın geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Merhum Turan Koçal anısına düzenlenen Veteranlar Ligi'nde Kocaderespor formasını terleten Hacıoğlu, oynadığı ilk maçında 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Kocaderespor ile Paşakentspor arasında 1 Numaralı Amatör Saha'da oynanan mücadelede "10" numaralı Mavi Beyazlı formayı giren Murat Hacıoğlu, oynadığı futbolla göz doldurdu. Kocaderespor'un, rakibini 10-1 gibi farklı skorla mağlup ederek Veteranlar Ligi'ne 3 puanla başladığı karşılaşmada 1 gol atarak 1 de asist yapan eski Fenerbahçeli, hala formda olduğunu bir kez daha gösterdi.


KAYNAK: www.ajansyalova.com


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...