Pazar, Mayıs 12, 2013

Selimiye 'BAL'landı, Küçükçekmece 'SAL'landı!

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Küçükçekmecespor'u net bir skorla 4-0 mağlup eden Selimiyespor Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takım oldu.


Müsabakaya hızlı başlayan Selimiyespor oyunun daha ilk dakikalarında Küçükçekmecespor kalesine yüklendi. 5.Dakikada soldan ortalanan topa ceza sahasının dışından gelişine mükemmel bir vuruş yapan Selçuk topu ağlara yollayarak Selimiyespor’u 1-0 öne geçiren golü attı. 8.Dakikada Selimiyesporlu Kaan kaleyi karşıdan gördü sert şutu top üst direkten döndü.10.Dakikada Selimyespor’da Fırat serbest vuruş kullandı. Kullandığı topu Küçükçekmecespor file bekçisi İbrahim son anda topu tokatlayarak kornere çeldi. 23.Dakikada Küçükçekmecesporlu Doğukan ceza alanın içinde topa çok sert vurdu top az farkla auta çıktı. 25.Dakikada Selimiyesporlu ilk golün sahibi Selçuk ceza alanın dışından şutu top kale direğini yalayarak auta çıktı. 36.Dakikada Selimiyesporlu Selçuk aldığı topla sağ tafradan ceza alanın içine girdi. Girer girmez takım arkadaşı Kaan’ı gördü ve pasını verdi. Kaan aldığı topla plase vuruşu topu ağlara yolladı ve skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın ilk yarsında yakaladığı pozisyonları gole çeviren Selimiye spor ilk yarıyı 2- 0 önde kapatarak soyunma odasına gitti.


48.Dakikada Küçükçekmecespor'da Kubilay topla buluştu. Buluştuğu topla rakip kaleye doğru ilerleyerek şutu top yandan az farkla dışarı çıktı. 53.Dakikada Küçükçekmecespor’da serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Barış’ın şutu top üsten auta gitti. 78.Dakikada Selimiyesporda ikinci yarıda oyuna dahil olan Cem buluştuğu topla soldan ceza alanı içine girdi takım arkadaşı Ahmet'i gördü başarılı futbolcu aldığı topa şık bir vuruşu yaparak takımın üçüncü golünü atarak farkı üçe çıkardı skor 3-0 oldu. 87.Dakikada Küçükçekmecespor’da Şuayip cezalanın içinde karanbolde topa elle müdahale etti. Karşılaşmanın Hakemi Serkan Sözlevi penaltı noktasını gösterdi ve Şuayip'e ikinci sarı, kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Selimiyesporda topun başına geçen Günay topu ağlara yollayarak skoru 4-0 yaparken karşılaşmanın da skorunu belirleyen golünü attı.


Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile Selimiyespor Bölgesel Amatör Lig’e çıkan takım olurken Selimiyeli futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Selimiyespor’a farklı skorla mağlup olarak Süper Amatör Lige düşen Küçükçekmecesporlu oyuncular sahadan üzgün bir şekilde ayrıldılar.



Sanatcı Alişan'ın babası kendinden geçti
Küçükçekmecespor’da 10 yıl forma giyen ve kaptanlık yapan ünlü sanatçı Alişan'ın babası Hanifi Tektaş, Selimiyespor-Küçükçekmecespor arasında oynan bu önemli maçı izlerken Hakemlerin vermiş olduğu kararlar nedeni ile zaman zaman itiraz ederken, arka arkaya yenilen gollerle büyük şok yaşadı ve yanındaki arkadaşları tarafından zor sakinleştirildi.


Stat: Zeytinburnu Belediyesi Merkezefendi
Hakemler: Serkan Sözlevi(Balıkesir)Nurettin Taşkesen(Eskişehir)Uğur Akalp(Yalova)4.Hakem Arda Kardeşler(Bursa)
Selimiyespor: Göktuğ***Mert***Arif***Aykut***M. Rıdvan***Selçuk****(87.dk Emir**)Baran***Kaan***Rıfat***(68.dk Ahmet***)Anıl**(76.dk Cem**)
Küçükçekmecespor: İbrahim**Erdi**Şuayip**Barış**Hakan Yazıcı**Serbay**(85.dk Hakan Aşin**)Doğukan*(55.dk Furkan*) Kerim**Gökberk**Kubilay**Doğan**
Goller: 5.Dk Selçuk,36.Dk Kaan,78.Dk Ahmet,87.Dk Günay pen.
Kırmızı Kart: 87.Dk Şuayip-K.Çekmece


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

4 yorum:

Cahit dedi ki...

Selimitespor 90 dakika boyunca oyunun tek hakimiydi.Biraz daha becerikli olsalardı maç 15. dakikada 3-0 olurdu.

Serkan Yıldırım dedi ki...

Ahmet kurşun belki ders almıştır

ayhan dedi ki...

dün maçtaydım selimiyenin 9 7 10 8 4 2 3 nolu futbolcuları çok iyi çekmecede 3 8 iyi selimiye çok üstündü o maç sabaha kadar oynansa çekmece yenemezdi

sinan dedi ki...

Gerçekten genç takim ve çok koşsn bir takim selimiye maçi ilk 15 dk bitirebilirdi olmadi fakat yinede iyi oldu bizlere iyi bir maç seyrettiler .B irde ne o her hafta sonradan girip maçı bıtıren adam oluyor a. mesut kendisine teşekkür ediyoruz çok kaliteli bir çok ALLAH nazardan saklasın balda selimiyespora başarilar dileriz

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.