Pazar, Mayıs 12, 2013

Beykoz Kulüpler Birliği, STK ziyaretlerine başladı

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği (BİSK) İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaret projesini Giresun-Bulancaklılar Derneği ile başlattı.
Derneğin Tokatköy’deki Merkezine sürpriz bir ziyarette bulunan Asım Özdemir Başkanlığındaki Kulüpler Birliği Temsilcileri beraberinde getirdikleri iki hediyesini de Dernek Başkanı Abdullah Yümsel’e takdim etti. Ziyaret nedeni ile bir konuşma yapan BİSK Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Kulüpler Birliği olarak İlçede kurulu bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını bir program dahilinde ziyaret edip, ilçedeki sportif yaşantıya, faaliyetlere onları da dahil etme düşüncesinde olduklarını söylerken, “Bu düşünce kapsamında ilk ziyaretimizi bir Ahde Vefa göstergesi olarak, BİSK Kurucu Başkanımız Sayın Abdullah Yümsel’in Başkanlığına seçildiği Bulancaklılar Derneği’nden başlatmak isteriz. Bizlerin kalbinde Abdullah Başkanın yeri her zaman farklı olmuştur. Kendisinin gerek sportif gerekse de diğer alanlarda yapmış olduğu çalışma ve sunduğu hizmetleri kesinlikle göz ardı edemeyiz. Türkiye’de ilk kez bir Kulüpler Birliği düşüncesini hayata geçirme onuru kendisine aittir. Ben ve onun ile görev alan arkadaşlarımız her zaman onun yapıcı, birleştirici görev aşkını takdir etmişizdir. Abdullah Yümsel gibi isimlerin Beykoz’da çoğalması ile çok daha farklı bir durumun ortaya çıkabileceği kanaatini taşımaktayız. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin temel taşlarını koyan Abdullah Yümsel’i bugün kelimelerle övmenin ötesinde iki hediyemizi sunmak için geldik. İnanıyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi Beykoz Kulüpler Birliği yapılanmasının en büyük destekçisi kendisi olacaktır” diye konuştu.


 


BİSK Kurucu Başkanı olan ve bu görevini 1998-2005 yılları arasında başarı ile yapan Abdullah Yümsel, Derneklerinin Yönetim Kurulu Toplantısı esnasında yapılan bu sürpriz ziyaretin gerek kendisini gerekse de Bulancaklılar Derneğini ziyadesi ile memnun ettiğini hatırlattıktan sonra,”Bu ziyaretten son derece memnun oldum. Ben yoğun bir iş koşturma nedeni ile Dernek Başkanlığından ayrıldıktan sonra da devamlı surette çalışmaları takip edip gerektiği anlarda yardım ve önerilerimi bulunmaktan geri durmadım. BİSK kurulduğu dönemde çok emek harcadık, çok yorulduk ilçe sporunun bir yerlere gelebilmesi için gece-gündüz ayrımı yapmadan çalışma gayretinde olduk. Beni bilenler bilir içinde bulunduğum yönetim kurullarında her zaman için herkesin fikirlerini beyan edebilmelerini sağlama gayeti içerinde oldum. Hatta bayağı da hararetli geçen toplantılarımız olurdu ve olmakta. Çok sesliliğin her zaman bir kazanım olduğunu düşünmekteyim. Bu düşünceler içerisinde sizlerinde her fikre-düşünce ve öneriye açık olmanızı diliyorum. Çalışmalarınıza her zaman katkı sunmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

Ziyarette daha sonra gelen BİSK Heyeti kendilerini tanıttı, ardından beraberinde getirdikleri tüm kulüp temsilcilerinin imzaladığı futbol topu ve büyük boyutlu bir Osmanlı Devleti Armasını Abdullah Yümsel’in şahsında Bulancaklılar Derneğine sundular.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.