Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Merinos'ta BAL'ın adı Feyyaz

Bursa’da Bölgesel Amatör Lig Baraj maçında Bursa Merinosspor ile İznikspor arasındaki mücadeleyi Merinos golcüsü Feyyaz’ın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 kazanarak BAL’da devam dedi.


Önce İznikspor’un vefat eden merhum İbrahim Yazıcı için hazırlanan pankartla sahaya çıkması alkış alırken, sonrasında ise iki takımında birlikte hazırlanan pankartla çıkmaları seyircilerden alkış aldı. Hatay Reyhanlı’da meydana gelen patlamada ölenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından maça hakim başlayan ve rakip kalede öne geçme golü arayan Merinos, 6.dakikada Batuhan’ın ortasında Ender’in şutu dışarı gitti.


Ataklarını sıklaştıran Merinos beklediği golü çabuk buldu.  10.dakikada kafa ile aşırtılan topu süren Feyyaz çok sert vurdu. Kaleci Tamer’in üstünden ağlarla buluşan top Merinos’u 1-öne geçirdi. Merinos’un ikinci golü İznikspor’un beraberlik çabaları gol getirmeyince ilk yarı Merinos’un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.


İkinci yarıda tecrübeli BAL kadrosuyla oyunun hakimi olan Bursa Merinos, rakibine beraberlik şansı tanımadı. İki kalecinin de kurtarışlarıyla birçok gollük pozisyonu önlediği maçın 72.dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Feyyaz kendisinin ve  takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.


Maçın uzatma dakikalarında Oğuzkan’ın şutunda İznikspor kalecisi gole izin vermeyince karşılaşma Merinos’un 2-0 galibiyetiyle tamamlandı


 


SAHA: Demirtaş
HAKEMLER: Özkan Çeliker, Yusuf BilgE, İbrahim Gülcan 7
B.MERİNOS: Anıl 6, Tarık Can 6, Semih 6, Eren 6, Cengiz 6, Osman Demir 6, (Oğuzkan 3) Feyyaz 8,(Levent 1) Osman Özdemir 4, (Erdi 4) Ender 5, Metehan 6, Oğuzhan 6
İZNİKSPOR: Tamer 5, Şaban  5, Savaş 5, Özgür 5, Melih 5, Gökhan 4, (Mehmet 2) Samet 4, Mesut 5, Emre 4, (Serhat 1) Fatih 5, Metin 5, (Onur 1)
GOLLER: Dk.10-72 Feyyaz

KAYNAK: www.bursaamator.com

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.