Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Kestel Belediyespor BAL'ı sevdi

Bursa’da Bölgesel Amatör Lig Baraj maçında  Kestel Belediyespor, rakibi Burgazspor’u 1-0 mağlup ederek yoluna devam dedi. İkinci yarıda Burgazspor'un 2 topu direkten döndü.

Maç öncesi iki takımda merhum İbrahim Yazıcı için hazırlanan pankartla sahaya çıkması futbolseverler tarafından alkış aldı. Karşılaşmanın ilk yarısında daha atak ve istekli bir futbol  sergileyen Kestel Belediyespor geliştirdiği ataklarda gol bulamazken,  Burgazspor ise savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koydu.

İkinci yarıya hız başlayan Kestel Belediyespor, 54.dakikada Ramazan’ın uzak mesafeden attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Zaman zaman gergin anların yaşandığı mücadelede Burgazspor’un 74 ve 75.dakikalarda iki topu direkten göndü. Son bölümlerde Burgazspor’un yoğun atakları ve beraberlik çabası sonucu değiştirmeyince, Kestel Belediyespor sahadan tek golle galip ayrılmayı bildi. Maç sonunda Kestel Belediyespor’lu futbolcular galibiyeti sevincini büyük coşku içinde kutlarken, tüm bir sezonun stresini ise soyunma odasında çiftetelli oynayarak attı.


SAHA: Merinos
HAKEMLER: Semih Duran, Abdullah Seyithanoğlu, Barkın Güdü
KESTEL BLD: Faruk (7), Okan Yurttaş (7), Dursun (7), Okan Eken (7), Metin (7), Yakup (4) (Dk.22 Önder 6) Ramazan (8), Nurhan (7), Sinan (6) (Dk.88 Saffet), Evren (7),
Onur (7)
BURGAZ: Cihan (6), Eren (6), Emir (6), Feyyaz (6), Serkan (6), Tayfun (5) (Dk.59 Fuat 4),
Sadullah (5), Murat (6) (Dk.88 İsmet), Fatih (6), Hakkı (6), Okan (5)
(Dk.88 Eyüp
GOL: Dk.54 Ramazan

KAYNAK: www.bursaamator.com


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.