Cumartesi, Mayıs 18, 2013

Maliye Turnuvasında puan durumu

16. Geleneksel Maliye Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvasında 16.05.2013 tarihi itibariyle gruplarda oluşan puan durumları ekte sunulmuştur. Gruplarını ilk üç sırada tamamlayan takımlar direkt olarak, tüm gruplar içersinden sadece bir takım ise en iyi dördüncü olarak gruptan çıkmaya hak kazanacaktır. Gruplardan çıkan toplam 16 takım ise yeniden kura yöntemiyle eşleşecek ve çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecekler.
 
NOT: Yeditepe maçına çıkmayan Beyazıt V.D. hükmen mağlup sayılmış ve puan tablosu oluşturulurken bu maçın skoru Yeditepe Veraset lehine 3-0 olarak kabul edilmiştir.
 
HABER: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


12 yorum:

selçuk dedi ki...

büyük ihtimalle en iyi 4. A grubundan çıkacak.

serhan özkan dedi ki...

16 mayıs itibariyle değil bu. eski tarihli tabloyu koymuşsunuz.

Ulaş Bütüner dedi ki...

16.05.2013 tarihinde oynanan ve merter:3-büyükçekmece:5, idari mali işler:9-büyük mükellefler:4, şişli:2-bahçelievler uygulama:3 şeklinde sonuçlanan maçlar dahil oluşan puan durumlarıdır. aksine bir puan tablosu varsa elinizde bana ulaştırabilir yada tablodaki eksikliğin ne olduğunu iletirseniz sevinirim. turnuvada komitedeyim ve elimden geldiğince tüm maçları takip edip bütün skorları kaydediyorum, bir hata olacağını sanmam..

mustafa çimen dedi ki...

benim turnuvayı düzenleyen arkadaşlara bir sorum olacak,grupta lider olmanın hiçbir anlamı yok o zaman eğer yeniden kura çekilecekse,,neden seri başı sistemi uygulanmıyor ??

Ulaş Bütüner dedi ki...

mustafa bey bu konuda size katılıyorum, ancak bu sene kurallar bu şekilde konulmuş, bu saatten sonra değiştirilebilir mi bilmiyorum açıkçası. ancak bu talepleri tertip komitesi başkanı fuat bey'e ileteceğimden emin olabilirsiniz ve seneye gruplar sonrası eşleşmeler, kramponla oynayabilme, vb. itirazlara neden olan diğer konuları da tekrar değerlendireceğimizi de bilmenizi isterim.

serhan özkan dedi ki...

ulaş bey... bahçelievler uygulama'nın 16 mayıstaki maçını kattığınızı söylüyorsunuz. Adamlar o maçla 6 maçı tamamladı ve 11 puan oldular. Sizde 5 maç, 8 puan gözüküyor. İdari Mali İşler içinde benzer bir durum mevcut. Onun dışında, 5. haftalarını tamamlamış tüm gruplarda, 5 maç yapmış ikişer takım olmalı(biri 6. diğeri 7. hafta bye geçeceği için). fakat bazı gruplarda, 5 maç tamamlamış 1 takım gözüküyor... gayretlerinizi takdir ediyorum ve ufak kalem hatalarının çok doğal olduğunun farkındayım. bahsettiğim hususlarla ilgili de bir 2. kontrol yaparsanız, puan tablosu kusursuz olacaktır. Saygılarımla

Nevi Şahsına Münhasır dedi ki...

Cuma günü oynanan müsabakalara ait haber ve fotoları bekliyoruz. Saygılar

Ulaş Bütüner dedi ki...

serhan bey yarın komite temsilcisi olarak maçlarda ben gözlemci olacağım. komite başkanı fuat bey'den turnuva dosyalarını da alacağım için tekrardan bir göz atma imkanım olacak ve en güncel halleriyle de en kısa zamanda siteye eklemeye çalışacağım. ilginiz için teşekkür ederim...

Ulaş Bütüner dedi ki...

mustafa bey, fuat bey'le bugün konuştum ve sorunuzu kendisine ilettim. grup sonrası eşleşmelerin nasıl olacağına dair bilgileri kura çekimi esnasında takım sorumlularına dağıtılan ve ivdb servis uygulamasına da atılan bilgilendirme notunda katılımcılara iletildiğini, o an için aksine bir görüş sunulmadığını ve bu nedenle bu sene için bu kuralların geçerli olduğunu söyledi. önümüzdeki sene için daha önceki mesajımda belirtmiş olduğum ve daha başka konularda yine katılımcıların görüşleri doğrultusunda yeni düzenlemeler yapılacaktır. alakanız için teşekkür ederim..

akd dedi ki...

Bugün söz.

sawyer dedi ki...

hocam kagıthane ve bogazıcı muf. macları ne oldu acaba bugun oynanan

akd dedi ki...

Kağıthane ve Boğaziçi Müfettişleri kazandılar. Haberleri yayınlayacağız.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...