Cumartesi, Mayıs 18, 2013

Güneş: Gündemizde kongre yok

İstanbul Süper Amatör ligde kötü bir sezon geçiren ve 1.Amatör Lig'e düşen Gültepe Özgençlikspor kulüp Başkanı Turan Güneş kündemizde kongre yok dedi.


Gültepe Özgençlikspor kulüp Başkanı Turan Güneş yaptığı açıklamada, ''geçtiğimiz sezona başlamamıza az bir süre kala seçimle göreve gelen Başkan Olacay Seçilir istifa etti. Seçilir' in istifa etmesi sonrası eski başkanlardan Gökhan Aygün, Kemal Aliş, Gökhan Sivas ve yönetim kurulu acil toplantı gerçekleştirdik gerçekleştirilen bu toplantıda eski başkanlar ve yönetici arkadaşlar almış olduğu karar sonunda Gültepe Özgençlikspor kulüp Başkanlığına getirildim. Yeni sezona çok iyi bir kadro kurarak sezona başlamış bulunduk tabi kısıtlı imkânlarla mücadele veren takımı bazı yönetici arkadaşlarımızın vermiş olduğu sözleri yerine getirmemeleri sonucu maddi sıkıntılar yaşanması dolaysıyla ikinci yarıda 6 oyuncumuzla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. İkinci yarıda gençlerle yolla devam eden takımızı 1.Amatör kümeye düşmüş oldu. Takımızın küme düşmesine neden olan Futbolcular küme düşerek 2.Amatör ligde oynuyorlar. Eski başkan Olcay seçilir' in istifa etmesi sonrası bana destek vererek Başkanlığa getiren yöneticilerimiz maalesef göreve geldikten sonra aynı desteği vermediler maddi destek vermedikleri gibi maçlara bile gelmediler. Takımızın küme düşmesini fırsat bilen bazı yöneticilerimiz şimdi sağa solda kongreye neden gidilmiyor. Neden istifa edilmiyor gibi söylentiler kulağımıza geliyor şunu söylemek istiyorum eğer bir takımın maddi geliri yoksa manevi desteğide alamıyorsa Süper lig veya BAL'a çıksan ne olur. Ogün beni göreve getiren yönetici arkadaşlarımız şunu söylemek istiyorum Ogün sizin isteğinizle göreve geldim. Turan Güneş olarak görevimin başındayım Gültepe Özgençlikspor kulübümüzün gündeminde seçim yoktur kongreye kadar görevimin başındayım. Kötü günde nasıl görevi teslim aldıysam, onurlu bir şekilde kongreye kadarda ben ve arkadaşlarım gençlerle birlikte onurlu bir şekilde mücadelemizi verecek kongreye kadar görevimizi sürdüreceğiz'' dedi.


 HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

3 yorum:

sporsever dedi ki...

kulübün en iyi zamanında başkanlığa başkaların gazıyla balıklama atladın.zannettiğin kadar kolay olsa gökhan aygün,kemal aliş,gökhan sivas v.b gibiler neden kendileri kabul etmedide sana verdiler başkanlığı.bir senmi akıllısın ve işi bilen.oyunculara camur atma sen ve yönetim kurulun istese 31.12.2013 tarihine kadar hiçbir yere gidemez izinsiz,18-25 yaş arası oyuncularda 2000 tl yatırırsa serbest kalıyor neye karşılık bonsevisleri verip serbest bıraktınız kulübü zarara uğrattınız.takımı boşalttınız hangi gençler genç takım 97 lilerle oynuyor gençmi kaldı takımda.turan kardeşim heveslisin fakat yanlız bırakılmışsın yeni yapılanma yap vizyonunu değiştir yanına bu işe senin gibi gönül veren dostların olmassa başaramasın ve hata yapmaya ve beceriksizliğe mahkum olursun.

KEREM dedi ki...

ilk önce yorum yapılacaksa isim yazılacak. bende tasvip etmiyorum yönetim yaptıgını futbolcuları ve hocalarını sucladılar ama yanlışı kendileri yaptılar. adam gibi sporcularıyla konuşsalardı bu durumlar ortaya çıkmazdı ve kendı ıçlerinde çözebilirlerdi. tabikide sporcular haklı sizin maaşınız verilmediğinde greve gitmiyormusunuz benim düşüncem her mahalle esnafından sadece 10 tl alsanız bu kulup bu hale gelmezdi diğer yöneticilerde takımı kaderine bıraktılar ve bu duruma geldiler. tabiki bunlar benim düşüncem ama bırakmaları lazım yeni sezon geliyor ona yoğunlaşmaları lazım herkese sevgi saygılarımı sunarım...

Gökhan AYGÜN dedi ki...

Turan Başkan Onuruyla görevini yürütmüş ve yürütmeye devam etmektedir. Yalandan sallayan çakallar ordusuna sesleniyorum yiğit ve adamsanız isim yazarak yorum yapın ... Kimin ne düşündüğünü söylediğini bilelim. Gültepe Özgençliğin bu günlere gelmesinde 1 gr faydası olmayanlar oturun köşenizde gereken her zaman gönül vermişler tarafından yapılır. Futbolcularla bir dert kalmadı onlar 2. Amatörün en başarılı takımlarından birini yarattılar tebrik ediyorum yolları açık olsun. Biz büyük ve eski bir camiayız aramızda ayrık otları hep oldu olacaktır. Yeni sezon hayırlı olur inşallah .. Selametle Kalın.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...