Perşembe, Mayıs 02, 2013

İBB’den Çanakca’ya stat

Çatalca’nın Çanakça mahallesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş verdiği stad sözü yerine getirmeye başladı. Mevcut sahada yapılan çalışmalarla 45’e 90  ölçülerde yapılan suni çim sahanın çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Çanakça köyü muhtarı Ayhan Tutun bu konuda kendilerine destek veren ve bu sahaya yapan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti
Çatalca yeni bir sahaya daha kavuşuyor. Çatalca’nın yeni mahallerinden olan Çanakça mahallesinde daha önce yaptığı ziyarette stat sözü veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş sözünü yerine getiriyor. Yaklaşık bir aydır mevcut sahanın zemin çalışmalarını ve etrafındaki duvarları yapılan çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Zemini doldurma çalışmalarının ardından sahanın drenaj çalışmalarının başlanacağı en kısa sürede zemin çalışmalarının sone erdirilip kullanıma hazır bir saha olmasına az bir zaman kaldı.


Topbaş’a teşekkür
Çanakça mahallesi muhtarı Ayhan Tutun İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti. Tutun “ İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş daha önce söz verdiği stat projenin başlamasına kısa bir süre olmasına rağmen çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Artık bizimde bir sahamız olacak. Mahallemizin gençleri idman yapmak için, maç oynamak için uzaklara gitmesine gerek kalmayacak. İyi bir ışıklandırma sistemi ile artık idmanlarımızı kendi sahamızda yapacağız. Bu konuda bize yardım eden ve yanımızda olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Çalışmalar hızla sürüyor
Çanakça’ya yapılan sahanın etrafının duvarla çevrilme işlemi bitmesinin ardından zemine dolgu malzemesi atılması tüm hızı ile devam ediyor. Yaklaşık şuana kadar 300 kamyon malzeme dökülen zemine daha dökülmesi gereken değişik malzemelerin ardından zemindeki drenaj çalışmaları yapılacak, Sahanın etrafının tel örgü ile kapanmasından sonra zeminin düzenlenmesi ve halının serilmesi gerçekleşecek. İBB ekipleri tarafından devamlı kontrol edilen çalışmaların yakın zamanda bitmesi bekleniyor.


 


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

Berat dedi ki...

Hakan Bey, konuya ilgi alakanıza Çanakça'nın bir genci olaraktan çok teşekkür ederim duyarlılığınız bizim için çok önemli. Kısıtlı imkanlarla sürdürmeye çalıştığımız antrenmanlarımızı artık daha sağlıklı ortamlarda kendi sahamızda sürdüreceğiz inşallah ve diğer kulüplerde bu sahadan faydalanacak dostluk olgusunu bir kez daha bu saha vasıtası ile hatırlamış oluruz. İyi çalışmalar...

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.