Perşembe, Mayıs 02, 2013

Karasuspor BAL'da

Play-Off maçlarına yenilgiyle başlayan ancak daha sonra toparlanarak BAL Şansını Baraj maçına bırakan Karasuspor, Atatürk Stadı'nda As Akyazıspor'u 2-1 yenerek BAL'de ki üçüncü Sakarya temsilcisi oldu.
Golsüz bitti
As Akyazıspor maça BAL da kalma umuduyla çıktı, Karasuspor ise As Akyazıspor'u yenerek BAL'a çıkma arzusundaydı, İki takım Dün Adapazarı Atatürk stadında karşı karşıya geldi.
Her iki takım maça temkinli başladı, daha çok birbirlerini tanıma mücadelesinin verildiği maçın ilk yarısı golsüz bitti.  


Goller 2 Yarıda  
Gol perdesini Karasuspor adına Emircan açtı. Maçın 57nci dakikasında Karasuspor'u 1-0 öne geçiren Emircan maçın 71nci dakikasında Hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. As Akyazıspor'un golü ise  88nci dakika da Sinan'ın yerine oyuna giren Atakan dan geldi. Maç bitiminde ise Karasuspor BAL ligine çıkmanın sevincini yaşarken, As Akyazpor BAL ligine veda eden takım oldu.
 
Üç takım  Şöyle  
Dün yapılan Baraj maçından sonra Bölgesel Amatör lige çıkan Üçüncü takım da belli oldu. BAL da ki yerini koruyan Adapazarıspor'un yanı sıra Serdivanspor da Süper Amatör lig Play-Off maçları sonucunda BAL'a çıkan ikinci takım, Karasuspor da Üçüncü takım oldu.
Kocaalispor ile As Akyazıspor önümüzdeki sezon Süper Amatör ligde mücadele edecekler.


Taraftar isyan etti  
Dün Atatürk Stadında Oynanan As Akyazıspor-Karasupor maçının bilet fiyatları 5 TL olunca iki takım taraftarı isyan etti.  
BAL Mücadelesi veren iki takımı desteklemek için Adapazarı Atatürk stadına gelen Karasu ve Akyazılı futbol severler” Sakaryapor maçlarına 5 TL alınmıyor,bu ne fırsatçılık” diyerek tepkilerini ortaya koydular.


Maçtan sonra Büyük coşku vardı. Centilmence biten Baraj maçından sonra As Akyazıspor taraftarı  BAL'a veda etmenin üzüntüsünü yaşarken, Karasuspor taraftarı BAL'a ayak basmanın evsincini yaşadı.


Stat: Atatürk
Hakemler: Çağdaş Altay,A.Uğurtan Demirtaş,Hakan Yoldaş
As Akyazı: Semih ** ,Özgür **,Emre,** (Ümit **) Ahmet **,Oğuzhan ** ,Muhammet **,Tamer **,Sercan **,(Aykut **)Yusuf **,Eyüp **,Sinan * (Atakan ***)
Antrenör: Sait Okur
Karasuspor: Behcet ***,Emircan ****,Hanifi ***,(Cihat *)Orhan ***,Kemal ***,(Maruf **)Mert ***,Emrah ***,İsmet ***,Semih ***,Cengiz ***,Ufuk ***.
ANTRENÖR: Recep Eşkin
GOLLER: Dk 57,71 Emircan(Karasuspor)Dk 88 Atakan(As Akyazıspor)


 


Kaynak : www.sakaryayenigun.com.tr

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...