Salı, Mayıs 28, 2013

Çubukluspor, A takım düzeyinde de başarı elde edecek

Önümüzdeki sezon İstanbul Süper Amatör Ligdeki 4 Beykoz temsilcimizden birisi konumunda olan Çubukluspor'da transfer harekatı sessiz ama derinden devam ediyor.


Takımı Ramazan Sökmez'e teslim eden eflatun-sarılı ekip belirlenen isimler doğrultuusnda görüşmelere başladı. Bazı futbolcular ile ilgili karşılıklı teklifler sunuldu, kararları beklenmeye başlandı. Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun,  Yerel Futbol Sitesi Beykoz Muhabiri ve ER-HA/Beykoz'a yaptığı açıklamada, "Biz liglerin tamamlanması ile birlikte teknik ekip ve idareci arkadaşlarımızla toplandık. Takımdan gidecek ve alınması gerekli futbolcular için öncelikle mevkii, mevkii bir çalışma şablonu çıkardık. Bazı mevkiilerde genç futbolcularımıza güvenmemiz gerektiğine karar verdik. Birkaç mevkii de ise kesinlikle transfere ihtiyaç duymaktayız. Beykoz ve diğer ilçelerde forma giyen isimlerden bazı futbolcular ile bire bir görüşme yaptık, bazılarını ise bu hafta ve önümüzdeki günlerde çağıracağız" dedi.


Başkan Tosun açıklamalarının devamında kafalarında oluşan futbolcu özellikleri ile ilgilide mesjlarını iletti "Tabii ki işin birde kaynak boyutu var, bazı futbolcuların gerçekten de büyük rakamlar talep ettiklerini duymaktayız. Tamam herkese hakkı neyse yada üç-aşağı beş yukarı bir limit artışımız olabilir ancak, herkesin ayağının yere sağlam basmasını arzu etmekteyiz. Prensipte anlaşmaya vardığımız isimleri şu anda kamuoyu ile paylaşmayı uygun görmüyoruz. Biz artık Çubukluspor olarak belli bir hamle yapmak, A Takım düzeyinde de başarının yakalanması gerektiğine inanıyoruz. Bizleden beklenen patlama İnşallah önümüzdeki sezonda gerçekleşir. Yalnız şunun da altını iyi çizmemiz gerekir ki , maalesef birçok yetenekli, geleceği olan futbolcu kardeşlerimizin sosyal ve özel yaşantılarına dikkat etmediklerini de gözlemlemekteyiz. Bu sebeple ki birçok yeteneği, geleceği olan futbolcu kardeşimiz yok olup gitmekte. Karekterli dürüst, her şartta formasının hakkını terinin son damlasına kadar verebilecek yapıdaki futbolculara öncelik vereceğiz"


 


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.