Pazartesi, Mayıs 13, 2013

Bayburt'ta gülen taraf İl Özel İdarespor

Bayburt’ta Bölgesel Amatör Lig Baraj maçında Bayburt İl Özel İdarespor, Bayburt Belediyespor’u 2-0’la geçerek BAL’da yoluna devam etti. Mücadele son derece centilmen bir şekilde geçti

Her iki takımın temkinli olarak başladığı maçta dakikalar ilerledikçe üstünlüğünü gösteren sarı lacivertliler, dakikalar 28‘i gösterirken Takımın golcülerinden Volkan’ın ayağından kazandığı gol ile soyunma odasına 1- 0 galip gitti. İkinci yarı maça ağırlığını koyan sarı lacivertlilerin BAL’da ki golcülerinden olan Ersin’in 88 dakika da ki golü ile maçı 2- 0 kazanmasını bildi.

Genç Osman Stadyumu tribünlerinin yoğun yağış nedeniyle yer yer boş olduğu maç’ta her iki takım sporcularının centilmence mücadeleleri ve oyun sertliği dışında oyun’u güzelleştirme çabaları izleyenlerin takdirini kazandı. Maç sonrası tekrar Bal liginde oynamanın sevincini Sarı Lacivertliler yaşarken, Centilmence mücadele eden Bayburt Belediye Spor oyuncuları ile Fair Play görüntüleri oluşturmaları görülmeye değerdi.

Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk “ Sezonu şanssız bir şekilde 3 cü olarak bitirerek Bayburt Belediye Spor ile baraj maçı oynadık ve tekrar BAL’da mücadeleye etmeye hak kazandık’’ dedi.
 
HAKEMLER: Ramazan Keleş***(Hakem) Fatih Yılmaz *** İhsan Armağan Gül ***  Tolga Sancak  (Dördüncü Hakem)
 BAYBURT GRUP İL ÖZEL İDARE: 2 Sezgin ***, Tayfun***, Süleyman ***, Erkut ***,  Tarık ***,Erman ***,Gökhan ***,Yahya ***,Volkan*** (Ersin ***) , Ali*** (Eser ***) ,Oğuzhan *** (Selim ***)
 BAYBURT BELEDİYESPOR:Muharrem***,Yunus***,Orhan***,Sezai***,Sabahattin***,
Volkan*** ,Akif***,S.Kaan*** ,Muhammet***,Samet***,Alpaslan***

KAYNAK: www.bayburtgundem.com

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.