Pazar, Ocak 21, 2018

Şampiyonluk 'Çanta'da!

İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup’ta Çantaköyspor deplasmanda Bollucaspor’u 2-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Sarı siyahlılar tarihlerinde ilk kez Süper Amatör’de oynayacaklar.


Maça ev sahibi Bolluca takımı hızlı başladı. Müsabakanın daha 8.dakikasında geliştirilen atakta takım kaptanı İsmail Çanta ceza alanı çaprazından mükemmel bir şut çekti ve durumu Bolluca lehine 1-0 yaptı. Bu golün ardından biraz bocalayan Çantaköy toparlanmakta zorluk çekti. Yağmurun da etkisiyle orta alanı Bolluca takımına kaptıran sarı siyahlı ekip ilk yarıda aradığı golü bulamadı ve devre 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarı Çanta fırtınası
İkinci yarıya bambaşka bir oyun anlayışı içinde çıkan Çantaköy ilk yarıdaki kötü oyununu da kenara bıraktı. Silivri ekibi 57.dakikada takım kaptanı Şevki’nin attığı penaltı golü ile durumu 1-1’e taşıdı. Müsabakanın 64.dakikasında Çantaköyspor’da Burak kalecinin önde olduğunu görünce yaklaşık 30 metre çaprazdan kaleye gönderdiği şutla takımını öne geçirdi. Bu golün ardından müsabakanın 82.dakikasında Bolluca takım kaptanı İsmail ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 2-1 konuk ekip Çanta’nın üstünlüğü ile tamamlandı.


Oyuncuları köy halkı karşıladı
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Çantaköyspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun birlikte maçı takip ettiği yönetici arkadaşları ile birlikte teknik patron Gürkan Uzun’u tebrik ettiler. Çantalı oyuncuları köy halkı meşalelerle ve araç konvoyu ile karşıladı.


Stat: Bolluca
Bollucaspor: Vedat 8, Onur 8, İbrahim 8, Ünsal 8, Naim 8, Enes 8, Muhammet 8, Metin 8, Resil 8, İsmail 8, Okan 8
Çantaköyspor: Görkem 8, Mustafa 8, Burak 8, Mete 8, İsmail 8, Kıvanç 8, Emre 8, Recep 8, Deniz 8, Şevki 8, Kubilay 8
Skor: 1-2
Goller: 8’ İsmail (Bolluca), 57’ Şevki, 64’ Burak (Çanta)
Kırmızı kart: 82’ İsmail (Bolluca)


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.