Pazar, Ocak 28, 2018

Çantaköyspor kupasına kavuştu

Çantaköyspor Kulüp Başkanı lig başında yaptığı açıklamalarında; “O kupa Çanta’ya gelecek” demişti ve dediği de oldu... Sarı-Siyahlılar şampiyonluk kupasını kaldırdı.


Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçın ardından şampiyonluğunu garantileyen Çantaköyspor bu hafta oynadığı Yeşilbayırspor maçının ardından kupasını İASKF As Başkanı Ali Tonta’nın elinden aldı.


İstanbul 1. Amatör Küme’de oynadığı maçların ardından şampiyonluk ipini göğüsleyen Çantaköyspor kupasına kavuştu. Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda oynanan son hafta müsabakasında Yeşilbayırspor'u 5-2 yenen Silivri ekibine kupasını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu As Başkanı, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı ve Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta oyuncuların teri kurumadan hakları olan kupayı takım kaptanı Nebi aracılığıyla takdim etti.


’Maçın bitmesini Çantaköyspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun, Ortaköyspor Kulüp Başkanı Akın Dalyan ve Selimpaşaspor Kulüp Başkanı Emin Kaynak ile birlikte bekleyen Ali Tonta kupayı teslim etti. Kupa töreninin ardından tüm kadro kupa ve şampiyonluk sevincini yaşarken araç konvoyu ile köye gidildi.


Haber: Engin Akın


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...