Pazar, Ocak 21, 2018

Orhanlısporlu gençler liderlik koltuğunda

İstanbul U19 2. Ligi 22. Grup'ta Orhanlıspor evinde Ortadağspor'u konuk ettib Tuzla temsilcisi sıkıntılı başladığı maçı ikinci yarıda çevirmesini bilerek dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.


Maça hızlı başlayan Ortadağspor ilk 15 dakikada 2-0 öne geçti.Yediği gollerden sonra etkili oynamaya başlayan Orhanlıspor oyuna yeni giren Yunus Emre Kurt'un ceza sahası içinde düşürülmesi ile kazandığı penaltıyı Uğurcan Döver gole çevirerek aradaki farkı bire indirdi. Gol arayışına devam eden Orhanlı defansta risk almaya başladığı dakikalarda bir gol daha kalesinde gördü ve durum 1-3 oldu. İlk devre böyle tamamlanacak derken Orhanlıspor'un etkili forveti Taner Çakır ceza sahası dışından düzgün ve sert bir vuruşla fileleri tekrar havalandırdı. İlk yarıyı Ortadağ 3-2 önde tamamladı.


İkinci yarı gol sağanağı devam etti


İkinci devreye Orhanlıspor çok hızlı başladı ve ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Uğurcan Döver bir kez daha fileleri havalandırdı. Beraberliği yakaladıktan sonra oyun kontrolünü iyice eline alan Tuzla ekibi Uğurcan Döver'in güzel asisti ve Taner Çakır'ın şık kafa vuruşu ile maçta 4-3 öne geçmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda Orhanlıspor baskılarını artırırken kazandığı serbest vuruşta Oğurcan Döver'in adrese teslim ortası ile havada buluşan günün yıldız Taner Çakır kendisinin 3., takımının 5. golüne imzasını attı.


Son dakikalarda Sultanbeylispor'dan transfer edilen ve bugün ilk defa forma giyen Yunus Emre Kurt, Taner Çakır'dan aldığı pası gole çevirerek maçın sonucunu belirledi:6-3

Orhanlıspor bu skorla, bu haftayı bay geçiren Şilespor'un 3 puan önünde yer alarak grupta liderlik koltuğuna oturmuş oldu.


Editör: Ahmet Yavuz Taner


 


Hiç yorum yok:

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...