Pazartesi, Ocak 29, 2018

Süper Amatör Lig'e tutunamadılar

Geçtiğimiz sezon İstanbul 1.Amatör Lig'de şampiyon veya ikinci olarak Süper Amatör Lig'e yükselen 27 takımdan 14'ü ligde tutunamayarak yeniden 1.Amatör Lige düştü.


2016-2017 sezonu sonunda 18'i grup şampiyonu 9'u play off eşleşmesi galibi olarak şampiyonluk sevinci yaşayan 27 takımdan Kavacıkspor, Küçükyalı Yelkenspor, Kağıthanespor ve Araphanspor SAL klasman gruplarına yükselmeyi başardı ve yenilerin en iyileri oldular.


Başakşehirspor,İstanbul Kayaşehirspor, Küçükçekmece İdman Yurdu, Yıldıztabyaspor, Kanaryaspor, Kartaltepespor, Cevizli Anadoluspor, Barbarosspor, Kartalgücüspor da lige tutundu ve bu ekipler yollarına önümüzdeki sezonda Süper Amatör Lig'de devam edecek.


2016-2017 sezonunda Süper Amatör Lig'e yükselme sevinci yaşayan Yeşil Esenyurtspor, Başakşehir İkitelli Köyiçi SK, Yedikulespor, Güngörenspor, Teraziderespor, Topkapıspor, Kilyosspor, Gültepespor, Çapaspor, Gültepe Özgençlikspor, Akatlarspor, Pendik Kavakpınarspor, Fikirtepe Dumlupınarspor ve Kemahspor ligde tutunmayı başaramadılar ve Süper Amatör Lige veda ederek bir sezon sonra yeniden 1.Amatör Lige döndüler.


Muhabir: Ümit Yılmaz

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...