Cumartesi, Ocak 27, 2018

1. Amatör 4. Grup adeta cadı kazanı

1. Amatör Ligde 4. grupta şampiyonluk adına kritik bir viraj niteliğinde karşılaşmanın da oynanacağı 18. hafta karşılaşmalarında heyecan tam anlamıyla zirveye ulaşmış durumda.


Ligde İstanbul Sinopspor, İFA Sahası'nda Bahçeköy Astra SK ile karşılaşacak. Son derece tansiyonun yüksek olacağı karşılaşmada lider İstanbul Sinopspor, deplasmanda Sarıyer temsilcisi ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu karşılaşmada her iki takımın alacağı galibiyet zirveyi yakından ilgilendiriyor. Zira 4. grupta lider konumda bulunan İstanbul Sinopspor, rakibinin sadece 2 puan üstünde bulunuyor. 42 puana sahip Bahçeköy Astra ise bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp rakibinin 1 puan üstünde zirveye yerleşmenin hesaplarını yaparken aynı zamanda Süper Amatör Lig'e direk gitmenin peşini bırakmayacak.


Grupta oynanacak olan diğer karşılaşmalarda alınacak sonuçlar da düşme potasındaki takımlar açısından kritik bir öneme sahip. 17 puana sahip Ceylanspor, 15 puana sahip Taksimspor, 14 puana sahip Harmantepespor ve 13 puanlı Neslişahspor bu hafta farklı rakiplerle karşılaşacak. Alınacak her puan ligin en alt sıralarını fazlasıyla karıştırmaya yeterli olacak. 


Muhabir: Gökhan İşbaşar

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...