Pazartesi, Ocak 29, 2018

Gaziosmanpaşa gençleriyle güldü

Bölgesel Amatör Lig 12.grup 16.hafta mücadelesinde Gaziosmanpaşaspor Yalova Kadıköyspor'u Yıldıztabya Stadı'nda konuk etti.

Rakibi karşısında üstün bir futbol oynayan İstanbul temsilcisi özellikle genç oyuncularının çok etkili olduğu mücadelede sahadan 5-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.


Tolga Tugay İnan, Fettah Büyükyıldız,Kadir Devrim hakem üçlüsünün yönettiği Halil İbrahim Kızılcan'ın 4.hakemlik yaptığı müsabakada rakibi karşısında soyunma odasına 1998 doğumlu Ömer Faruk Kalfa'nın golleri ile iki farkla üstün giden Gaziosmanpaşaspor ikinci yarıda Ömer Faruk Kalfa ile bir gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Tunahan Ergül takımı adına 4.golü kaydederken, bir başka 1998 doğumlu oyuncu Kazım Birkan takımının 5.golünü kaydederek mücadelede son sözü söyleyen isim oldu.

Bu galibiyetle Gaziosmanpaşaspor puanını 22'ye çıkartırken,Yalova Kadıköyspor 9 puanda kaldı.

17.haftada Gaziosmanpaşaspor Lüleburgazspor'a konuk olurken,Yalova Kadıköyspor bay olduğu için haftayı maç yapmadan geçirecek.


HABER:ÜMİT YILMAZ

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...