Cuma, Ocak 26, 2018

'3. Köprü bitti ama Güngören Stadı daha bitmedi!'

Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali, Köyiçi’nde yapımı süren Güngören Spor Kompleksi’nin atıl duruma düşmesinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek yetkililere seslendi.


Bilindiği gibi, daha önce Güngören Stadı olarak amatör kulüplere hizmet veren tesis yıkılmış, İl Özel İdaresi tarafından içinde spor salonunun da bulunduğu yeni spor tesisinin yapımına başlanmıştı. 2015’te İl Genel Meclisi kapandığı için Güngören Stadı inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uhdesine verildi.Lakin ödenek sıkıntısı nedeniyle çalışmalar bir süredir durmuş halde.


Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali yaptığı açıklamada “Burada Hem basketbol hem de yüzme için tesis mevcut. Ayrıca kulüplerin kullanımı için ofisler olacak. Böyle bir yerin henüz yapılamaması ilçemiz spor adamlarını çok üzmükte. Bu tesislerin inşaatı başladığında 3. Köprü yapılmamıştı, Marmaray yapılmamıştı. Onlar bitti burası halen atıl. Oysa bu tesis hem Güngören’e hem de İstanbul’a katkı sağlar” dedi.


Güngören ilçesindeki 15 kulübe mevcut 2 sahanın yetmediğini belirten Başkan Kırali “İlçede sadece Güneştepe ve Altınova statları kaldı, onlar da yetmiyor. Yetkililere sesleniyorum. 15 yıldır ülkemizde büyük projeler yapılıyor ancak sanki Güngören’de bir şeylere çomak sokuluyor. Ya da bize öyle geliyor. Kulüplerimiz adına konuşuyorum, tesisimiz lütfen bir an önce yapılsın” diye konuştu.


Muhabir: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...