Cuma, Ocak 26, 2018

12. grupta şampiyonluk parolası '+3 gol'


Haftasonu 1. Amatör Lig 12. grupta şampiyonluk mücadelesinde Şirintepespor ile İstanbul Ünyespor, Kocasinan Stadı’nda karşılaşacak. 

44 puana sahip olan ve grup lideri Şirintepespor, misafir olacağı Kocasinan'dan eli boş dönme taraftarı değil. Skor üstünlüğü ve puan avantajını iyi değerlendirmek isteyen Kağıthane temsilcisi, puan yada puanlar aldığı takdirde Süper Amatör Lig'e adını yazdırmış olacak.


Diğer taraftan ilk karşılaşmada rakibine boyun eğen İstanbul Ünyespor'da karşılaşmada 2 farklı skor üstünlüğü ile galip gelmesi durumunda yine Şirintepespor ile bir eleme karşılaşması oynayacaklar. Karşılaşmada her türlü beraberlik durumunda ise 11. grubun 2.'si ile Süper Amatör Lig için play-off oynamak zorunda kalacak taraf İstanbul Ünyespor olacak.


Avantajı ilk maçta aldığı 3-1'lik galibiyet ile elinde bulunduran Şirintepespor, rakibine en az 3 fark ile mağlup olması durumunda şampiyonluğu rakibine kaptıracak ve Süper Amatör Lig’e yükselen taraf İstanbul Ünye olacak. Kocasinan Stadı’nda Pazar günü 12:30’da başlayacak oynanacak olan karşılaşmada Şirintepe son iki karşılaşmada attığı 13 golle son vuruşlarda etkili olduğunu gösterirken İstanbul Ünye ise son iki karşılaşmada 7 gol attı. 

Muhabir: Gökhan İşbaşar


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...