Pazartesi, Ocak 29, 2018

Mucizenin adı İstanbul Sitespor

İstanbul'un en zengin ilçesi Ataşehir'de kışın çamurun yazın tozun içerisinde mücadele eden İstanbul Sitespor'lu Futbolcular tarih yazmaya devam ediyorlar.


Geçen sezon ipi göğüsleyerek 2.Amatör'den 1.Amatör'e yükselen İstanbul Sitespor, bu sezon mücadele ettiği 1.Amatör Küme 17.Grupta Yarışı son maça kadar bırakmayarak, final niteliğindeki son maçta grupta şampiyonluğu daha önceden garantileyen  ve bir çok oyuncusu başka takımlara transfer olan İstanbul Sahilspor'u Deplasman'da 1-0 Mağlup ederek, 2.Sıradaki Sancaktepe'nin küme düşme hattındaki Valide Tayfun'a 3-1 yenilmesiyle Play-0ff oynamaya hak kazanarak 18.Grubun ikincisi Çamlıcaspor ile eşleşti.


Arkadaşlığın kardeşliğe dönüştüğü İstanbul Sitespor'da Futbolcular, sezon ortasında Teknik Direktörlerini yakalanmış olduğu amansız hastalıktan sonra kaybetmenin üzüntüsüyle dahada hırslanıp bu sezonda ipi göğüsleyerek şampiyonluğu rahmetli hocaları Hüseyin Uzun'a hediye etmek istiyorlar.


İstanbul Salihspor ile oynanan maçtan sonra terleri soğumadan bütün futbolcular ve taraftarlar soluğu rahmetli hocaları Hüseyin Uzun'un mezarının başında aldılar.


Takım Kaptanı Mahmut Soğurman: Rahat uyu Hüseyin Hocam. Bize öğrettiklerini bir bir sahaya yansıtarak bu günlere geldik. Sıra Play-Off'ta diyerek dualar edip ziyaret'i sonlandırarak, Yönetim'in Futbolcular İçin düzenlemiş olduğu yemekte Şampiyonluk sözü verdiler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...