Pazartesi, Ocak 29, 2018

Süper Amatör Ligin 'kare ası' oldular

Geçtiğimiz sezon sonunda İstanbul Süper Amatör Lige yükselmeyi başaran Küçükyalı Yelkenspor, Kavacıkspor, Kağıthanespor ve Araphanspor Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak takımları belirleyecek Klasman gruplarına kalarak büyük bir başarıya imza attılar.


Bu dört takım adeta Süper Amatör Lig'in 'kare ası' oldular.


Küçükyalı Yelkenspor sezonu 4. Grup'ta Büyükçekmece Belediyespor'un ardından oynadığı 20 maçta 12 galibiyet 5 beraberlik 3 mağlubiyet alarak 41 puanla 2.sırada tamamladı ve Klasman grubu biletini cebine koydu.


Kavacıkspor sezonu 5. Grup'ta Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'un ardından oynadığı 20 maçta 11 galibiyet 5 beraberlik 4 mağlubiyet alarak 39 puanla 2.sırada tamamlamayı başarmış ve Klasman grubuna kalan bir diğer ekip olmuştu.


Kağıthanespor sezonu 8. Grup'ta Ataşehir Çamolukspor'un ardından oynadığı 20 maçta 15 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 48 puanla 2.sırada tamamlamış ve Klasman grubu ekiplerinden birisi olmayı başardı.


Araphanspor sezonu 9. Grup'ta İFA Spor'un ardından oynadığı 18 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik 4 mağlubiyet alarak topladığı 38 puanla 2.sırada tamamlamış ve Klasman grubuna yükselmeyi başarmıştı.


Klasman grubunda Kağıthanespor ve Araphanspor A grubunda, Küçükyalı Yelkenspor ve Kavacıkspor ise B grubunda mücadele edecekler.


Muhabir: Ümit Yılmaz


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...