Pazar, Ocak 28, 2018

Sütlüce 'Süper'ledi

İstanbul 1. Amatör 13. Grupta Sütlüce ile İkitelli arasındaki Şampiyonluk maçında adına Süper yazdıran Sütlüce oldu.

Beyoğlu Stadı'nda oynanan ve Kadir Cengiz, Serkan Karadağ, Çağrı Yıldırım hakem triosunun yönettiği maça başlayan taraf Sütlüce ilk dakikadan itibaren İkitelli kalesinde gol aradı. Kanatlardan yaptığı ataklar ile rakibini bunaltan Sütlüce 19. dakikada kaptan Mesut Saka’nın kafa golü ile İkitelli filelerini havalandırdı. Gol sonrası sevincini taraftarları ile kutlayan Sütlüce futbolcuları rakip kalede ikinci golü ararken 32. dakikada Efe Yıldız istediği vuruşu yapamayınca maçın ilk yarısı Sütüce’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya İkitelli başlarken Sütlüce defans bloğunu ve kaleci Kaan Öztürk’ü geçmeyi başaramadı. Maçın ikinci devresinde her iki takım futbolcuları da karşılıklı ataklarla rakip kalede gol aramalarına rağmen 90 dakika Sütlüce’nin galibiyeti ile sonuçlanınca gruptan Süper Amatör Lige doğrudan çıkan takım Sütlüce oldu. Aldığı malubiyete rağmen Süper Amatör  ümidi devam eden İkitelli 14. grupta ikinci olan Üsküdar Anadolu takımı ile baraj maçı oynayacak.

Maçı çok sayıda Sütlüce taraftarı ile birlikte tribünden izleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan maç sonunda sahaya inerek Sütlüce takımının hocası Neşet Yolcu ve öğrencilerini tebrik etti.


HABER:MELİH ÖZTÜRK


 


 

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...