Pazar, Ocak 28, 2018

Çankırı Marufspor'u cumartesi maçları yaktı!

İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta sezonu beşinci sırada bitiren Çankırı Marufspor'da Asbaşkan Arif Afkan, kadro sıkıntısı nedeniyle istedikleri skorları alamadıklarını söyledi. Cumartesi günleri oyuncularının iş durumu nedeniyle tam kadro olamadıklarını belirten Afkan "Dikkat edilirse puanlarımızın çoğunu pazar günü oynadığımız maçlarda aldık. Cumartesi günleri eksik olduğumuz için istediğimiz sonuçları elde edemedik" dedi.


Afkan, son hafta Neslişahspor'la oynadıkları maçla ilgili olarak da "Maçın başında 2-0 öne geçtiler. Daha sonra frikikten hemen 2-1 yaptık. Çekişmeli geçen maçta ilerleyen dakikalarda üç gol daha bulduk. 4-2'den sonra, sanırım 44. dakikaydı, oyunu bıraktılar, hakeme de maçtan çekildiklerini beyan ettiler. Bizlik bir durum yok zaten kendileri de bunu beyan ettiler. Kendi aldıkları bir karar, saygı duyuyoruz. Biz Marufspor olarak son ana kadar centilmence mücadelemizi yaptık" diye konuştu.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...