Salı, Ocak 30, 2018

Öz Alibeyköy yönetiminden teşekkür mesajı

1. Amatör Küme 12. Grup'ta mücadele eden Özalibeyköy, geçtiğimiz haftasonu oynadığı Şehzadebaşıspor karşısında galip gelmesine rağmen en yakın rakibi İMÇ Sakaryaspor'unda Rumeli Kavağıspor karşısısında 3 puanı alması sonrası küme düşen takım olmuştu. Kulüp resmi internet sitesinden yayımladığı mesajla futbolcularına ve grupta mücadele eden takımlara mesaj yayımlayarak teşekkür etti.


2017-2018 Futbol sezonunda A Takımımız 1.Amatör Lige veda etmiştir. Sezon boyunca centilmence ve özveriyle mücadele eden, sürekli kazanma mantığı yerine, sportmence mücadele ederek, son maça kadar kulübümüzü zor gününde yalnız bırakmayan tüm genç kardeşlerimize teşekkür ederiz.


Grubumuzda; bizler gibi sportmence ve centilmence mücadele eden tüm rakiplerimize de teşekkürlerimizi sunarız. Öz Alibeyköy Spor Kulübü camiası olarak kazanmak için her şey mübah mantığı ile hareket etmedik. Sadece spor yapmak, topluma ve Türk sporuna faydalı sporcular yetiştirme mantığı ile mücadele ederek, örnek kulüp olma yolunda olduğumuzu belirtmek isteriz. Camia olarak hiçbir şaibeye bulaşmadan, yolumuza devam etmekteyiz. Bulunacağımız yer ve ligin ehemmiyetine önem vererek, mücadele kararlılığı içinde örnek bir kulüpçülük yapmaktayız.


ÖZALİBEYKÖY SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...