Cumartesi, Ocak 27, 2018

Soğuksu SK sonunu getiremedi

İstanbul Süper Amatör Küme 3.grup mücadelesinde lider Beşyüzevler sahasında Soğuksuspor'u konuk etti. Namağlup zirvede yer alan ev sahibi ekip 9 kişi kalmasına rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı ve namağlup ünvanı ile grubu lider bitirdi. Geçtiğimiz sezon da Klasman Grubu'nu son haftalarda kaybeden konuk ekip mutlak galibiyet parolası ile çıktığı mücadeleden üç puan çıkartamayınca rakibi Ortaköyspor Çapaspor'u mağlup ederek Klasman'a yükseldi.


Beşyüzevler kupasına kavuştu, konuk ekipten jest geldi


Mücadele öncesinde Beşyüzevlerspor'a şampiyonluk kupası takdim edildi. Soğuksuspor ise grup şampiyonluğunu garantileyen rakibine jest yaparak  ''Klasman Grubu'nda Başarılar Dileriz'' pankartı ile sahaya çıktı.


 


Konuk ekibin taraftarları takımlarını yalnız bırakmazken, karşılaşmada yoğun güven önlemleri alındı. Mücadelenin ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, her iki takımda gol pozisyonu üretemedi.


İkinci yarıda biraz daha baskılı görünen konuk ekip Samet'in pasında Erdinç'in yakın mesafeden vuruşunda gole yaklaştı ancak top üstten auta gitti. Beşyüzevler atağında Can'ın vuruşunda Soğuksuspor defans oyuncusu Mehmet Mesut topu çizgi üzerinden uzaklaştırdı. 


Ev sahibi ekip 10 kişi


Mücadelenin 79.dakikasında rakibine sert müdahalede bulunan Uğur mücadelenin hakemi Buğra Taşkınsoy tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Kullanılan serbest atışta İshak'ın kafa vuruşu ağlarla buluştu ancak mücadelenin yardımcı hakemi Selim Şenöz ofsayt bayrağını kaldırdı. 


Tartışma kırmızı getirdi


84.dakikada sağ taç çizgisi kenarında Eyüp'e yapılan faul sonrasında ev sahibi ekip serbest atış kazandı. Yaşanan gerginlikte Eyüp rakibine vurduğu için kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi ve ev sahibi ekip 9 kişi kaldı. 


Tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen Soğuksuspor sağdan soldan ataklarla Beşyüzevler kalesini abluka altına aldı. Konuk ekip 7 dakikalık uzatmada da Beşyüzevlerspor'un başarılı savunmasını geçemedi ve golsüz sona eren mücadele sonrasında Soğuksuspor ligi 3.sırada tamamladı.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...