Cumartesi, Ocak 27, 2018

Mustafa Esin sezonu değerlendirdi

İstanbul 1. Amatör Lig 15. Grup’ta son maçlar öncesinde kümede kalmayı garantileyen Taşdelenspor’da teknik direktör Mustafa Esin sezonu değerlendirdi.


Tecrübeli teknik adam “Lig başlamadan önce gruptan kimin çıkacağına veya düşeceğine dair yorum yapılamıyordu. Bu belirsizlik son haftaya kadar devam etti. Takımlar çok iyi transferler yaptı ve oyuncularına önemli maddi imkanlar sağladılar” dedi.


Taşdelenspor olarak lige çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Esin şöyle devam etti: “İlk 4 maçta 10 puan topladık. Dördüncü haftanın sonunda takımımızın sol tarafında görev alan Serkan, Sami ve Fırat sakatlandı. Stoper M.Ali askere gitti, birinci kalecimiz bıraktı. Tecrübeli Ali Toköz ise sakatlandı. İlk dört hafta yedek bekleyenler de sabredemediler ve onlar da gitti. Biz de U19 takımından takviyeler yaptık, ara transferde de üç isim aldık.
Grupta Gümüşsuyu hariç tüm takımlar birbirini yendi. Bir hafta galip gelen ertese hafta yenildi. Maçlar final havasında oynandı. İlk yarıda aldığımız 10 puana ikinc idevre 6 puan ve ikili averaj üstünlüğümüzü ekleyerek sor maçımıza çıkacağız. Takımımız 2018-19 sezonuna eylülde başlayacak.
Bu sezonu başarıyla bitiren tüm takım arkadaşlarımıza, başkanımıza ve yöneticilere teşekkür ederim.”


Sarıgazispor’a ikili averajda üstün olduğu için ligde kalmayı garantileyen Taşdelenspor son maçında Onayspor ile karşılaşacak.


Muhabir: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...