Salı, Ocak 30, 2018

İshak Zengin'den kulübe emeği geçenlere teşekkür

Süper Amatör Lig 6. grup takımlarından İstanbul Güngörenspor'un sportif direktörü İshak Zengin kulübün sosyal paylaşım sitesinde sezonu değerlendirdi. 


Sezonu Çeliktepespor'un ardından 4. sırada bitiren İstanbul Güngörenspor''da İshak Zengin, A takım düzeyinde ligi istediğikleri seviyede tamamlayamadıkları ancak alt kategorilerde mücadelelerinin 'şampiyonluk' parolasıyla devam ettiklerini söyledi. "Çıktığımız bu zorlu yolculukta manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'a yönetim olarak her zaman arkamızda duran başkan Naci Ay ve Emrah Demirci'ye ayrıca kulübümüze sponsor olan yolcu.com'a teşekkür ediyoruz." diyen Zengin, A Takım antrenörü Hamza Akaydın ve Erhan Kaya'ya da emeklerinden dolayı teşekkür etti.


Zengin, "Altyapıda başarının mimarları olan Sakıp Gül, Bülent Nezir, Muammer Çavuşoğlu ve velilere teşekkür ederek biz bir aileyiz bu aile daha da büyüyerek ve başarılarla yoluna devam edecektir." diyerek sözlerini tamamladı.


 


 

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...