Pazartesi, Ocak 29, 2018

Pendik Esenyalıspor lige tutunmayı başardı

Pendik Esenyalıspor tarihinde ilk defa mücadele ettiği 1. Amatör’de kümede kalmayı başardı.


İyi oyununu bir türlü skora yansıtamayan Pendik temsilcisi ilk devre iki beraberlik alarak sadece iki puan toplayabildi. Ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayan siyah-beyazlı takım üst üste kazandığı maçlarla küme düşme hattından uzaklaşarak üst sıralara tırmandı.


Ligin son maçında deplasmanda İdealtepespor ile karşılaşan Pendik Esenyalıspor’a ligde kalmak için bir puan yetiyordu. Maça çok iyi başlayan Pendik temsilcisi karşılaşmanın 20. dakikasında 2001 doğumlu Burak Yazıcı’nın kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 Esenyalıspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.


İkinci yarıya da etkili başlayan Güzel Coşkun’un talebeleri Harun Çay’ın üst üste attığı gollerle skoru 3-0’a taşıdı. Maç sonunda 2017 - 2018 sezonunda 1. Amatör Küme’de mücadele eden Pendik Esenyalıspor lige tutunmayı başardı. İdealtepespor ise 2. Amatör’e düştü.


Pendik Esenyalıspor Teknik Sorumlusu ve Kurucu Başkanı Güzel Coşkun, sezon boyunca çok genç bir kadro ile mücadele ettiklerini, çok fazla emek verdiklerini söyledi.


Editör: Efkan Bucak


 


Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...